Take a fresh look at your lifestyle.

CHUPACABRA, UN EXPERIMENT DIABOLIC

Chupacabra este o creatură mitică născută din folclorul mexican. Ea este o creatură reptiliană care suge sângele, are ochii roșii și are aripi. Ea poate hipnotiza omul, se deplasează cu viteză mare și poate deveni invizibilă.

Legenda a reieșit la suprafață, în anul 1992, în orașul Moca, Porto Rico. Au fost descoperite multe cadavre de cai, păsări, iepuri. Întâmplarea s-a repetat în Peru, Salvador și Brazilia. Cadavrele prezentau aceleași caracteristici. În anul 1995, întâmplările s-au repetat.

În SUA, Texas, a fost reperat chupacabra canin. Este vorba despre un animal care seamănă cu un câine, este foarte slab și nu are păr. Capul seamănă cu al unui cerb, corpul este de hienă, coada este ca la șobolan, iar labele sunt ca la cangur.

Interesant este faptul că labele din spate sunt foarte puternice. Cu ajutorul lor, poate face salturi spectaculoase și se deplasează cu viteză mare. Are un auz excepțional și din această cauză este foarte greu de prins.

Specialiștii susțin că este o creatură unică. Unii îl consideră un câine mutând, alții spun că este un hibrid între un câine sălbatic și un coiot, lupul de prerie.

Alți specialiști susțin că s-a format în urma unor mutații genetice. El atacă orice tip de animal, hrănindu-se numai cu sângele acestuia. Atacă victima la gât, unde lasă două înțepături. El acționează ca un vampir.

Loading...

S-au pus multe întrebări cu privire la originea acestui animal. Unii specialiști sunt convinși că originea lui nu este terestră și că ar fi fost adus pe planeta noastră de o civilizație extraterestră.

În anul 1996, o echipă formată din 13 specialiști s-a deplasat în zona lacului Cathagena. Numeroși locuitori din zonă declaraseră că au văzut OZN-uri care ieșeau și intrau în acest lac.

Locuitorii susțineau că deasupra lacului se află o poartă dimensională și că aceste stranii creaturi erau aduse de extratereștrii și lăsate în libertate pe plaja lacului.

Cercetătorii au descoperit pe plajă roci foarte magnetizate, urme de aterizare sub formă de cercuri, și ciudate creaturi numite chupacabra.

În perioada 1970-1995, în SUA și Porto Rico au fost ucise foarte multe animale. Numai în anul 1995, în Port Rico au fost ucise peste 1000 de vaci și cai. Sunt și voci care susțin că această creatură a fost creată de om. Este o creatură demoniacă, infernală, dat fiind forța cu care își ucide victimele.

Se crede că experimentele care au ca obiectiv mutațiile genetice au dus la apariția acestei misterioase creaturi, care are un amalgam de caracteristici de la animale foarte diferite, a se vedea hienele și cangurii care au scăpat din locația unde se producea experimentul.

În anul 1996, un fost ofițer al armatei americane a declarat unor jurnalişti că aceste creaturi se aflau în OZN-ul care s-a prăbușit în Wichita. Ele erau închise în cuști și au fost preluate și duse la o bază americană.

ChupacabraDupă ce au fost studiate ele au fost transportate pe o insulă din Porto Rico, unde puteau găsi hrană din abundență, respectiv sânge de animale. Ofițerul a mai adăugat că sunt programate să ucidă numai animale.

În anul 1999, postul de televiziune CNN a prezentat un documentar privind dezastrul pe care chupacabra le-a făcut în Porto Rico, ucigând mii de animale. Din nefericire, aceste creaturi se găsesc în toate zonele din Porto Rico, ele migrând în zone aflate la sute de kilometri.

loading...

Comentariile sunt închise.