Take a fresh look at your lifestyle.

Chullpa, construcțiile megalitice din Peru care degajă un tip de energie necunoscută

În Peru, pe un platou care se află la o altitudine de 3960 deasupra mării, există mai multe turnuri de piatră al căror mister îi pune în dificultate pe oamenii de știință. Sunt supranumiteChullpa” și de-a lungul timpului au ridicat numeroase semne de întrebare.

Povestea lor este una controversată. Cei mai mulți dintre arheologi sunt de părere că au fost ridicate în timpul secolului al XV-lea de către incași. Cu toate acestea, turnurile ascund numeroase anomalii și lucruri bizare. Hugh Newman și Brien Foerster, împreună cu echipa lor de specialiști, s-au deplasat în Peru pentru a încerca a elucida misterul construcțiilor Chullpa”.

Structurile au formă rotundă și depășesc 10 metri înălțime. De-a lungul timpului au fost fie dărmate sau modelate de către localnici pentru a fi utilizate precum locuințe. Mai mult de atât, densitatea materialelor din care au fost ridicate este una interesantă pentru că sunt foarte puternice și în același timp conductoare de energie.

În timpul săpăturilor arheologice s-a scos la iveală faptul că la baza structurilor megalitice se regăsesc numeroase bare de fier, care par să genereze un tip necunoscut de energie, care pare să pătrundă prin piatră pentru ca mai apoi să fie emanată în aer. Cine ar fi putut concepe o asemenea construcție în urmă cu 500 de ani și cui folosea această energie misterioasă?

Bineînțeles că la aceste întrebări nimeni nu poate răspunde cu exactitate și se speculează că de fapt au fost ridicate cu mult înainte ca civilizațiile precolumbiene să existe, de către entități necunoscute, care probabil au venit din adâncul Universului. Este mai mult ca sigur că incaşii nu cunoșteau secretul acestei energii și mai mult de atât nu aveau la ce să o folosească.

Chullpa

Loading...

În mod evident, aceste construcții megalitice au nevoie de mult mai mult studiu și probabil, în viitor, atunci când nivelul tehnologic, dar și cel de înțelegere al omului va fi unul superior, atunci vor ieși la iveală toate lucrurile care în prezent sunt considerate inexplicabile. Până atunci, locurile în care există Chullpa reprezintă destinația perfectă pentru sute de mii de turiști anual.

 

loading...

Comentariile sunt închise.