Take a fresh look at your lifestyle.

Chitauri: Zeii reptilieni care controlează rasa umană

În tradiția africană, Chitauri sunt zeii, care au coborât la începuturi pe Terra și care i-au luat omului darurile naturii, pentru a-i oferi în schimb darul vorbirii. Aceștia sunt extratereștrii reptilieni, care controlează lumea și în ziua de astăzi.

Chitauri, cei care dictează legea

„Sanasi”  Credo Mutwa este un șaman Zulu, care a vorbit despre istoria tribului său. Această istorie, transmisă pe cale orală, cuprinde o legendă a creației, care are drept cap de afiș, nu pe Dumnezeu, ci pe extratereștrii reptilieni Chitauri.

Cuvântul Chitauri înseamnă „dictatori sau cei care dictează legea”. Cu alte cuvinte, „ei ne spun, în secret, ce avem de făcut”. Tradiția Zulu susține că acești reptilieni au făcut numeroase lucruri pentru civilizația umană de cânt au ajuns pe Terra, adică din cele mai vechi timpuri. Aceste lucruri sunt împărțite pentru că sunt și bune, dar și mai puțin bune.

Mutwa i-a descris pe acești reptilieni, despre care spune că sunt organizați pe mai multe clase sociale. Cei din clasa superioară, au peste 3 metri înălțime, au coarne pe cap și coadă lungă. Aceștia sunt conducătorii reptilienilor. Războinicii au ochi mari de elevi verticali, cu fața rotunjită fără coarne, fără aripi și fără coadă și aceștia sunt cei care execută ordinele superiorilor.

Implicarea în procesul creației

Tradiția Zulu spune că inițial Pământul era acoperit de o pătură de ceață sau de ploaie. Oamenii nu puteau să vadă Soarele sau Luna, ci doar lumina celor doi aștri. Pământul era acoperit de păduri dese și oamenii aveau o viață altfel. Se spune că nu aveau darul vorbirii, dar puteau comunica prin telepatie. Un bărbat putea să-și cheme soția gândindu-se la forma feței ei, la părul ei sau chiar la forma și mirosul corpului.

Loading...

Atunci a fost momentul când reptilienii au venit pentru prima dată pe Terra. La bordul unor nave rotunde, care făceau un zgomot infernal, Chitauri au coborât din ceruri, pentru a schimba viața omului pentru totdeauna.

Aceste creaturi au luat de la ființele umane puterile pe care le aveau; puterea de a comunica prin telepatie, puterea de a mișca obiecte numai cu mintea, puterea de a vedea viitorul și trecutul și puterea de a călători, spiritual, către diferite lumi (dimensiuni). În schimbul acestor daruri, reptilienii i-au oferit omului puterea vorbirii (turnul lui Babel).

Această putere nu a fost chiar un dar, pentru că atunci s-au născut limbile lumii și oamenilor le era greu să se înțeleagă între ei. Tot atunci, reptilienii i-au învățat pe oameni că trebuie să aibă un rege, un conducător, de care să asculte.

„Aceștia sunt regii, acestea sunt șefii tăi. Ei au sângele nostru. Ei sunt copiii noștri și trebuie să-i ascultați, pentru că acești oameni vor vorbi pentru noi. Dacă nu, îi vom pedepsi într-un mod oribil.”, susține Mutwa.

Înainte de sosirea reptilienilor, oamenii erau uniți spiritual. După aceea, ființele umane au fost împărțite, atât din punct de vedere spiritual, cât și după limbă. Apoi, Chitaurii au dat sentimente ciudate oamenilor. Ființele umane au început să se simtă nesigure și au început să construiască sate cu garduri din lemn rezistente. Ființele umane au început să creeze triburi. Cu alte cuvinte, au început să creeze țări, care aveau granițe, pe care le apărau împotriva oricărui posibil inamic.

Ființele umane au devenit lacome și ambițioase. Atunci, omul a fost învățat să cultive pământul și să străngă averi consistente. Atunci a fost implementată și prima formă de religie.

Chitauri

 Ei le-au spus oamenilor:

„De acum încolo oamenii trebuie să creadă că Dumnezeu este în Ceruri și trebuie să facă lucruri pe acest Pământ pentru a se bucura de acest Dumnezeu care este în Cer”.

Interesant este că inițial omul a crezut că Dumnezeu este sub pământ, dar treptat i-a fost modificată întreaga percepție despre viața și despre tot ceea ce există în jurul său.

loading...