Chipul ciudat din mijlocul oceanului. Nimeni nu isi poate explica ce semnifica!

Accidentul de pe platforma petrolieră Deepwater Horizon se referă la exploziile catastrofice din ziua de 20 aprilie 2010, care au avut loc la platforma de foraj Deepwater Horizon a companiei British Petroleum, situată în Golful Mexic la aproximativ 65 de kilometri sud de coasta statului american Louisiana în zona câmpului petrolifer cunoscut ca Macondo Prospect.

Pentru a monitoriza întreaga operațiune au fost montate camere care să supravegheze procedura de salvare cât şi pentru minimizarea pagubelor. Pe lângă lucrurile normale pe care camerele de filmat le-au surprins, o față misterioasă a apărut parcă desenată pe apa din ocean.

Nimeni nu poate spune ce a vrut să însemne această față de om gigantă, dar cu siguranță că a avut roșul de transmite un mesaj. De atunci și până acum s-a încercat descifrarea acestui mesaj, dar nimeni nu a putut să ofere nicio variantă concludentă. Unii susțin că este vorba despre un mesaj pe care extratereștrii au încercat să-l transmită omenirii cu privire la pagubele ecologice pe care le produce în fiecare zi. În timp ce alți oameni de știință au ridicat neputincioși din umeri când a venit vorba că să ofere o explicație veridică cu privire la acest eveniment bizar. Oare care să fi fost semnificația acestei fețe?loading...
S-ar putea să-ți mai placă și