The news is by your side.

China se pregateste sa intampine o civilizatie estraterestra?

Imagini ciudate captate cu ajutorul satelitului ridică mai multe semne de întrebare despre activitatea militară pe care o desfăşoară China. Benzile metalice care se întind pe o suprafaţă de kilometri pătraţi nasc adevarat teorii ale conspiraţiei. Pe hartă, acestea sunt localizate în zonele Dunhuang, Jiuquan şi Gansu, la nord de răul Shule, care traversează platoul tibetan, până la vest, în deşertul Kumtag.

După cum se poate observa şi pe harta alăturată mai multe linii fără logica alcătuiesc un plan interesant. Există voci care susţin că proiectul vrea să fie unul similar cu bine cunoscutul HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), de lângă Gakona, Alaska.

O a doua structură ciudată este o grilă care se afla în apropierea răului Shule. Dând zoom pe hartă se pot observa mai multe vehicule distruse. Încă nu se poate spune cu exactitate care este cauza acestor linii dar sunt executate perfect şi pentru a fi văzute din spaţiu. Nu putem decât să ne gândim că autorităţile chineze pregătesc un proiect secret care are legătură cu spaţiul, fie că testează o armă de o putere greu de imaginat fie că aceste hărţi au legătură cu extratereştrii.

linii-misterioase

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și