DUMNEZEU
Spiritualitate

Cheia 3.1.7, ce inseamna reconectarea la creator

0views

In uluitoarea lucrare ‘The Keys of Enoch’, J.J. Hurtak descrie, la Cheia 3.1.7, ce inseamna reconectarea si frecventele reconective. Textul este scris in asa fel, incat se dezvaluie la diferite niveluri de intelegere, drept pentru care J.J.Hurtak este foarte dificil de abordat in legatura cu traducerea sau publicarea lucrarii in alte limbi.

Fragmentul de mai jos (Cheia 3.1.7) este o modesta incercare de transpunere in limba romana, pentru a putea fi folosit mai usor ca si material de studiu de catre practicienii de vindecare reconectiva/Reconectare din Romania.

1 În cadrul tuturor sistemelor biologice funcţionează o cale de interschimbabilitate, în vederea standardizării de niveluri vibratorii unice. Corpul nostru de creaţie galactic îşi controlează funcţiile de regenerare prin linii axiatonale meridiane, care sunt echivalente cu liniile de acupunctură, ce se pot conecta cu sisteme stelare rezonante.

2 Aceste linii axiatonale nu sunt limitate la un corp fizic sau la o creaţie biologică, ci sunt deschise la capete şi pot conecta vehiculul-corp cu liniile axiatonale care emană de la diferitele populaţii stelare  si care există ca mecanisme de coduri chimice.

3 Atunci când Omul va putea să descopere conexiunea dintre spaţiul său de viaţă şi grilele axiatonale care controlează corpul prin diviziune celulară infinită, Omul va dobândi
o nouă super-ştiinţă, cunoscută ca astronomia medicală.

Loading...

4 Deoarece corpul omenesc este un microcosmos, sau un mic câmp de spaţiu-timp într-un câmp mai mare. Dacă putem să susţinem această viziune, ne putem da seama că acupunctura este una dintre primele demonstraţii empirice ale dimensionării biologice existente în univers.

5 Dacă abordăm acupunctura din punctul de vedere al biofizicii şi mai înţelegem şi câmpurile superioare de forţe care trec prin sistemul omenesc, ca un mic univers deschis la capete,atunci putem să înţelegem în ce fel acest organism gânditor, cunoscut drept fiinţa umană, poate fi ataşat la alte organisme gânditoare, în cadrul universului local.

6 În esenţă, Omul este un sub-sistem biologic liber, care există între câmpuri Magnetice. Câmpurile Magnetice dau formă liniilor embriologice de creştere şi corespund grilelor magnetice delimitate în cadrul corpului.

7 Aceste linii embriologice sunt controlate
de ceasuri biochimice, care, la rândul lor, sunt controlate de factorii de rezonanţă magnetică din universul imediat.

8 Răspunsurile la problemele de creştere, legate de ceasurile biochimice din corpul omenesc,vor proveni din experimente efectuate în afara câmpului gravitaţional şi electromagnetic al Pământului.

9 Evoluţia umană este un „experiment precondiţionat”, în cadrul unei lumi de relativitate coincidentală. Fără o programare superioară pentru evoluţie sau fără o programare directă din partea unei inteligenţe de la nivelul Supra-Sinelui, sistemul biologic omenesc trebuie să revină în fluxul general de câmpuri magnetice, atunci când se decorporalizează.

10 Atunci când Omul este programat direct de un Supra-Sine, el nu mai este ţinut în sclaviebiochimică, în cadrul unei conştiinţe tridimensionale, de „realităţile aparente” ale Pământului.

11 În acest caz, corpul este o grilă de domenii magnetice, care se
deplasează între schiţa primară a Supra-Sinelui şi tiparele unghiulare ale organelor omeneşti (i.e., relaţia axială).

12 Liniile care conectează aceste domenii magnetice sunt liniile axiatonale.

DUMNEZEU

13 Liniile axiatonale pot să existe independent de Supra-Sine, dar tot au nevoie de funcţiile de guvernare ale Evoluţiei Superioare.

loading...