Descopera

CERN, locul din care se naște răul suprem?

Centrul European pentru Cercetare Nucleară, CERN, derulează proiecte a căror studii sunt experimentale și nu se știe când vor fi aplicate de către omenire. Multe persoane s-au întrebat dacă omenirea trebuie să aibă teamă de experimentele care se fac de către CERN.

Pot avea acestea repercursiuni catastrofale asupra planetei și implicit a noastră? Au existat voci care au considerat CERN răspunzător de producerea recentului seism, de peste 8 pe scara Richter, care s-a produs în Chili.

Simultan cu producerea seismului, CERN a experimentat un proiect care este top secret și despre care se spune că ar fi afectat axa Pământului. Martorii povestesc că, în zona unde a avut loc cutremurul, s-au putut vedea zeci de minute după terminarea seismului, lumini puternice, care au acoperit cerul.

Specialiștii în seismologie consideră acest fenomen anormal. Luminile preced un seism, timp de câteva secunde. Un cercetător german, care a lucrat la CERN, a declarat presei că experimentele prin care se încearcă crearea unei găuri negre artificiale, pun în pericol securitatea planetei.

Din punctul său de vedere, activitatea CERN ar trebui oprită. Omenirea nu cunoaște riscul la care este expusă prin experimentele CERN. Cercetătorul german a acționat în justiție CERN, la Curtea Federală din Karlsruhe, invocând motive de insecuritate cauzate Pământului.

Demersul nu este singular. Alți doi cercetători au acționat în justiție CERN, la Curtea Constituțională din Hawai. Pe de altă parte, stafful CERN a dat asigurări că experimentele prin care sunt create găuri negre nu sunt periculoase pentru planetă.

loading...

Celebrul fizician, Stephan Hawking susține că nu există un pericol pentru planetă, datorită faptului că aceste găuri negre se evaporă, înainte de a înghiți materia din jurul lor. Sunt alți cercetători care vorbesc despre activitatea CERN ca fiind un fatalism al răului.

cern - CERN, locul din care se naște răul suprem?

Pentru a crea o gaură neagră este necesar echivalentul exploziei unei supernova. Acceleratorul de particule are o lungime de 27 de kilometri și se află în subteran, la o sută de metri adâncime, la granița dintre Franța și Elveția.

Consiliul de conducere al CERN a dat asigurări că acceleratorul va produce, în scurt timp, o energie de o putere uriașă, necunoscută omenirii.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top