Cercetatorul rus Alexey Dmitriev: „NASA stie ca anul acesta se va produce o mare schimbare pe Pamant”

Cercetatorul rus Alexey Dmitriev: „NASA stie ca anul acesta se va produce o mare schimbare pe Pamant”

În ultimii ani au apărut fel de fel de teorii care prevestesc o mare schimbare pe Terra. Această schimbare este uneori confundată cu sfârșitul lumii sau poate cu Apocalipsa pentru că atunci când se va produce nimic nu va mai fi la fel, din această cauză se poate considera o Apocalipsă.

Această teorie, a schimbării radicale, este infirmată de cei mai multi dintre specialiști, inclusiv de NAŞA, care susţin că nimic nu poate deranja existența omului pe Pământ. Cu toate acestea, un specialist rus, cercetător de calibru, Alexey Dmitriev, sugerează că în anul 2012 marea schimbare se va produce. Cercetătorul rus avertizează că NASA este la curent cu ceea ce se va întâmpla în acest an, dar ascunde cu nonșalanță adevărul. În opinia lui  Dmitriev un nor ciudat de energie se apropie foarte repede de sistemul nostru solar. Atunci când Pământul va intra în acest nor energetic, nimic nu va mai fi la fel.

Semnele apropierii norului energetic sunt diverse, începând cu cutremurele majore care se produc din ce în ce mai frecvent, furtuni violente, topirea gheții pe Terra cât şi pe Marte, schimbarea bruscă a temperaturii, creșterea masei coronare a Soarelui. Savantul rus susţine că atunci când Soarele va intra în  acest câmp energetic suspect poate să producă explozii fără precedent, care vor pune viaţa pe Pământ în pericol. Acest eveniment va trimite necondiționat omenirea înapoi în secolul al XIX-lea din punct de vedere tehnologic, dar gradul de conștiința va crește considerabil.

Dmitriev susține că NASA ştie mai multe lucruri despre ceea ce va urma pentru că descoperireaunui nor care nu ar trebui să existe” a fost făcută publică chiar pe site-ul oficial al Agenţiei. Oare din ce cauza adevărul despre norul solar este ascuns? De ce NASA nu face publice toate informațiile despre ceea ce va urma in viitorul apropiat?

Sfârșitul lumii nu trebuie să fie neapărat o imagine cataclismică, în care mor oameni şi suferința se împrăștie pe toată planeta, ea poate să însemne o schimbare a viziunii mondiale, în care spiritualitatea să domine şi să învingă o dată pentru totdeauna materialismul. Schimbarea este aproape de noi, iar atunci când întreg sistemul solar va intra în norul energetic, cu siguranță că lumea actuală se va schimba dramatic.

Loading...
loading...

Related posts