The news is by your side.

Cercetătorii NASA susțin că au interceptat un semnal de ajutor de la o civilizație din Andromeda

0

La 15 septembrie 1998 în publicația Weekly World News a apărut un articol în care era prezentat opiniei publice faptul că specialiștii de la NASA au reușit să capteze un semnal care provenea dincolo de galaxia noastră. Numai după câteva săptămâni, oamenii de știință au anunțat că în urma unor calcule matematice au reușit să decripteze mesajul din semnalul extraterestru.

Semnalul fusese detectat în ianuarie 1998 și avea o vârstă de circa 80.000 de ani. Provenea de pe o planetă îndepărtată și era precum un semnal SOS pe care o civilizație extraterestră îl lansase în spațiu. Această civilizație necunoscută atinsese apogeul dezvoltării sale și acum se afla în pragul declinului. Pentru că nu au reușit să controleze situația, au lansat un semnal de ajutor în spațiu, în speranța ca o civilizație avansată să-l intercepteze și să-i ajute pentru a menține specia în viață.

Din păcate, semnalul SOS a ajuns după 80.000 de ani pe Terra și mai mult decât sigur acea specie extraterestră a dispărut în prezent. Potrivit declarațiilor lui Dr. Viktor Kulakov semnalul provenea de pe o planetă din galaxia Andromeda și era emis de o civilizație extraterestră mult mai avansată decât a noastră.

„Simplul fapt că am reușit să captăm și să decodăm semnalul dovedește că omenirea a ajuns într-un punct îndepărtat al dezvoltării. După informațiile pe care le deținem, putem spune că civilizația respectivă nu a murit din cauza unei catastrofe cosmice ci mai degrabă în urma unei catastrofe nucleare”, declara Kulakov la vremea respectivă în presa de specialitate.

Pe de cealaltă parte, specialiștii au refuzat să facă public conținutul mesajului, dar au susținut că acesta era mai mult decât o cerere disperată de ajutor a respectivei civilizații.

semnal-extraterestru Cercetătorii NASA susțin că au interceptat un semnal de ajutor de la o civilizație din Andromeda

S-a mai speculat că extratereștri respectivi și-au recunoscut vina pentru catastrofa de proporții pe care o experimentau și care semăna cu o Apocalipsă. Boli, foamete și explozii nucleare au fost câteva dintre cuvintele cheie pe care le conținea mesajul.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și