CERCETĂTORII CANADIENI AU CONFIRMAT CĂ PĂMÂNTUL ESTE GOL ÎN INTERIOR

0

Știința avansează, la fel și tehnologia, și totuși rămân evenimente pe care oamenii de știință le studiază, dar nu au putut să dea explicații la multe dintre ele. În prezent, în lume, au fost raportate peste 2000 de cercuri, realizate în lanurile de grâu. La început, ele au fost raportate numai în Anglia. După 1980, ele au fost semnalate și în Rusia, Australia, SUA.

Formele sunt complexe și apar peste noapte. Nimeni nu știe cine le face. Unele persoane au susținut că sunt o farsă, însă formele sunt atât de complicate încât nicio ființă umană nu ar putea să le facă, într-un timp atât de scurt. Loch Ness este monstrul pe care peste 10000 de oameni l-au văzut cu ochiul liber, într-un lac din Scoția. Bigfoot este o altă creatură care a fost întâlnită în SUA, China și Rusia. Are peste trei metri înălțime și merge vertical. Testele ADN făcute pe o bucată de piele, arată că este vorba despre un primat.

Percepția extrasenzorială este o metodă foarte des utilizată de către serviciile secrete. Rusia este renumită prin faptul că utilizează astfel de persoane pentru a elucida cele mai complicate cazuri, inclusiv cele de spionaj. În anul 1981, în Italia, celebrele Brigăzi Roșii au răpit un lider important. Cu ajutorul unui voyant, autoritățile au reușit să descopere locul unde se afla răpitul. OZN-urile sunt apariții frecvente și inexplicabile. Cu toate că autoritățile nu dau explicațiile reale la acest fenomen, cu toții știm că ele există și sunt de origine extraplanetară.

Documente care au fost declasificate susțin acest lucru cu probe solide. Un alt experiment care s-a făcut în 2014, ne dă noi întrebări. Experimentul a fost efectuat de că tre cercetătorii de la Universitatea din Montreal. Specialiștii au constatat că undele transmise către interiorul pământului au un retur, de întoarcere către suprafața pământului.

Acest fenomen se datorează faptului că în interiorul pământului există un uriaș sistem de tuneluri, care fac ca undele să revină către suprafața pământului. În interiorul pământului există galerii și săli subterane uriașe. Cum s-au format, rămâne un mister! Să ne aducem aminte că Isaac Newton a lansat această teorie și mult timp cercetătorii au considerat-o cel puțin hazardată.

De curând, cercetătorii s-au pus de acord și susțin teoria că pământul are uriașe spații goale în interiorul său. Această teorie se numește Teoria Castron, în care acționează forțe centrifuge. Acestea produc spații goale în interiorul unei sfere. În fotografiile luate de sateliți, pământul are la Polul Nord o formă ciudată, crusta pământului este căzută, iar în permanență această zonă este acoperită de nori. Același lucru poate fi observat și pentru Marte, care la Polul Nord prezintă o imensă gaură care este acoperită de nori.
Unii specialişti au extins teoria de gol în interior și la alte planete din sistemul nostru solar și chiar din întregul univers.

Croutesup - CERCETĂTORII CANADIENI AU CONFIRMAT CĂ PĂMÂNTUL ESTE GOL ÎN INTERIOR

Să ne aducem aminte că în 1999, în Tibet, au fost descoperite imense grote în subteran. Ceva mai târziu același fel de grote s-au descoperit în Peru, Ecuador și Turcia. Ne punem întrebarea, dacă aceste găuri există, de ce nu au putut fi văzute din avion? De ce exploratorii care au fost la Polul Nord nu le-au descoperit?  În ceea ce privește originea acestor uriașe grote, părerile sunt împărțite. Unii specialiști consideră că s-au format natural, chiar odată cu formarea pământului, alții susțin că sunt create artificial de alte civilizații care trăiesc în interiorul pământului. Și într-un caz și în altul, teoriile pe care le-am cunoscut până acum nu mai sunt valabile.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și