Mistere

BizarDescopera

Cercetătorii au descoperit unde ne ducem dupa moarte

8views

Moartea este unul dintre cele mai interesante mistere pe care omul, în cele din urmă, reușește să-l dezlege. De-a lungul timpului au existat mai multe teorii care au încercat să explice fenomenul, dar niciuna nu a fost concludentă. Dacă religia ne învață că sufletul, în funcție de evoluția sa pe Terra, poate merge în Rai sau Iad, pe de cealaltă parte știința susține că fenomenul morții nu este nimic altceva decât o iluzie generată de creier.

Din această cauză, nimeni nu poate preciza cu exactitate ceea ce însemnă cu adevărat sfârșitul biologic. Oamenii de știință de la Universitățile din Edinburgh şi Cambridge susțin că au reușit să descifreze misterul morții biologice. Tot ceea ce se spunea despre această experiență, existenţa tunelului cât și luminile specifice, sunt reprezentări prin care creierul încearcă să-și explice întreg fenomenul.

Moarte clinica

“Luminile pe care le vedem atunci când murim este de fapt lumina pe care o produc celulele care mor și care sunt responsabile cu lumina ochilor.”, susține Dr. Caroline Watt. În acest fel, spiritul nu călătorește pe alte meleaguri ci pur și pur și simplu creierul crează iluzii, ultimele iluzii.

“Dacă îţi pui un set de căşti pentru realitate virtuală care prezintă o imagine cu tine, chiar în faţa ochilor tăi, îţi poţi păcăli creierul să creadă că tu chiar eşti acolo şi să simtă că eşti în afara corpului tău” , adaugă Watt

Astfel, moartea este pur și simplu sfârșitul, din punctul de vedere al științei și lumea spirituală nu există pentru că totul se termină aici pe Terra. Știința se îndepărtează considerabil de religie, cât și de lumea spirituală și oferă o abordare statică asupra morții. Astfel, în opinia cercetătorilor, nu mai există nicio lume spirituală și nici viață de apoi.

Loading...
loading...