Conspiratii

Cercetatorii au descoperit in textele gnostice ca traim intr-un univers contrafacut

De unde venim și cum am ajuns aici? Aceste întrebări sunt cele care nu i-au dat pace omului din toate timpurile. Potrivit cronicarului Credo Mutwa, inițial, oamenii nu vorbeau nicio limbă, ei nu posedau discurs, ci comunicau telepatic între ei sau cu animalele. Pe Pământ era o armonie generală, un fel de rai apărat de toate impurităţile răului. Totul s-a schimbat în clipa în care ei (extratereștrii) au apărut la bordul unor nave în formă de bile uriașe, unele mai mari chiar și decât munții care făceau un zgomot infernal. Atunci a fost momentul schimbării, pacea eternă s-a transformat în haos permanent, iar oamenii au fost forțați de Annunaki pentru a munci în folosul lor.

De asemenea, poveștile despre crearea lumii au la bază doi oameni, Adam și Eva, pe care i-a creat Dumnezeu. Conform textelor străvechi acel Dumnezeu nu este cel în care credem noi în zilele noastre, ci un fel de zeu al extratereștrilor care a combinat ADN-ul extratereştrilor cu cel al Homo erectus. Această istorie provine dintr-un mit de origine africană. Pornind de la acest mit, cercetători precum David Ward Sewell, David Icke, Lash Ioan și Vallees Jacques, studiind scrierile gnostice găsite în Biblioteca Nag Hammadi, au ajuns la o concluzie zdrobitoare. Lumea a fost și este condusă în secret de urmașii primilor doi oameni pe Pământ, al căror structura ADN este net superioară omului obişnuit care se trage din îmbinarea ADN-ului dintre Homo erectus și o specie de extratereștrii.

iluzie - Cercetatorii au descoperit in textele gnostice ca traim intr-un univers contrafacut

Această societate care controlează până și mintea umană trăiește pe Terra și este dotată cu inteligență artificială greu de imaginat. Familia lui Adam a produs de-a lungul anilor o dinastie de Archoni care se află în spatele întregii scene pe care se desfășoară viața așa cum o cunoaștem de mii de ani. De fapt, ceea ce vedem și avem senzația că simțim nu este decât o mare iluzie pe care Archonii au creat-o special pentru om. Realitatea ar fi dincolo de puterea noastră de a înţelege, loc unde trăiesc și aceste creaturi cu adevărat inteligente, care au fost create însăși de Dumnezeu. Archonii ne controlează viața în cele mai mici detalii, economic, politic și chiar destinul singular sau pe cel global al întregii umanități. Conform textelor gnostice cercetate de oamenii de știință lumea nu este deloc așa cum pare și noi trăim într-un univers contrafăcut.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top