Stiinta

Cercetatorii au descoperit ca o substanta extrasa din canabis poate vindeca cancerul

O echipă de cercetători de la Centrul Medical Pacific California a descoperit o substanță  derivată din canabis care este capabilă să oprească metastaza canceroasă. Această descoperire miraculoasă ar putea fi cheia spre vindecarea cancerului.

Ne-a luat mai bine de 20 de ani ca să descoperim efectele acestei substanțe, dar cu toate acestea suntem foarte entuziasmați„, a declarat Pierre Desprez, unul dintre realizatorii studiului.

Desprez şi-a petrecut ultimii 20 de ani studiind gena ID-1, cea care este responsabilă cu răspândirea cancerului în organism. Odată ce substanța miraculoasă a fost extrasă din plante de canabis, şi testată pe diverse animale, rezultatele au fost fantastice. Aceasta substanţă opreste răspândirea cancerului în organism.

Am descoperit că cannabidiolul poate să elimine gena ID-1, cea responsabilă cu cancerul„, a mai spus Desprez.

canabis - Cercetatorii au descoperit ca o substanta extrasa din canabis poate vindeca cancerul

Mai multe animale care aveau cancer au fost tratate cu cannabidol şi niciun fel de toxicitate nu s-a înregistrat în organismul lor. Testele asupra animalelor s-au efectuat prin injectare, dar şi prin pastile. Rezultatele sunt mai mult decât interesante pentru că viețuitoarele au reacţionat pozitiv la substanța introdusă în organismele lor. Această reușită oferă speranţe foarte mari cercetătorilor ca într-o zi cannabidoul să vindece cancerul şi la om.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top