Cercetătorii au descoperit că microcipul încastrat în piatră, descoperit în Rusia, este de origine extraterestră

În urmă cu câteva luni, v-am prezentat un articol în care am descris microcipul, încastrat într-o piatră, cu o vechime de peste 250 de milioane de ani. Piatra în cauză a fost dusă spre un laborator pentru a fi testată și oamenii de știință ruși au ajuns la concluzi că cipul este de origine extraterestră.

Piatra misterioasă a fost descoperită în noiembrie 2014, din pură întâmplare, chiar lângă orașul Krasnodar în Rusia. Încă de pe atunci s-au vehiculat două teorii: prima se refera la faptul că cipul a aparținut unei civilizații extrem de avansate, care a trăit pe Terra în urmă cu peste 250 de milioane de ani; iar cea de-a doua susținea că cipul în cauză provine de la o civilizație extraterestră care a vizitat planeta noastră din motive necunoscute.

Inițial, studiile de laborator au arătat că cipul are o vechime de cel puțin 250 de milioane de ani, dar nu s-a putut determina originea sa. În urma unor studii avansate de laborator, specialiștii ruși, de la Universitatea Nowoczerkaskiej au ajuns la concluzia că este vorba despre tehnologie extraterestră. Cipul ar fi aparținut unei civilizații necunoscute și chiar dacă piatra în care se afla încastrat are o vechime de 250 de milioane de ani, cipul a fost fabricat în urmă cu mai multe milioane de ani.

Descoperirea este una fascinantă pentru că astfel se poate dezvolta ideea că în universul nostru există inteligență extrem de avansată, pe care probabil nu vom ajunge niciodată s-o înțelegem sau s-o descoperim. Cu atât mai mult, în urmă cu câteva milioane de ani, planeta noastră probabil că se afla în stare incipientă de dezvoltare și atunci civilizații extraterestre o vizitau din motive necunoscute încă.

microcip

În acest fel, putem concluziona că omul se află la început de drum în ceea ce privește dezvoltarea inteligenței sau că este cert că niciodată nu vom ajunge să înțelegem cu adevărat ce este viața sau acest spațiu imens în care trăim și pe care îl numim Univers.

Loading...loading...
S-ar putea să-ți mai placă și