The news is by your side.

Cercetătorii au demonstrat că există viața după moarte

0

Omul a fost întotdeauna stupefiat de ceea ce urmează după moarte. Religia, întotdeauna, a fost mai flexibilă decât știința din acest punct de vedere pentru că a promis, celor care i-au îmbrățișat doctrina, o viață de apoi veșnică. De cealaltă parte, știința a încercat prin diferite teorii să clatine învățăturile religioase și să sugereze că dincolo de moarte nu mai există nimic concret.

În timp ce religia își păstrează constanta pe traiectoria evoluției, știința a progresat fără precedent în ultima perioadă. Cel mai straniu este faptul că prin această evoluție, descoperirile efectuate conturează din ce în ce mai des perspective religioase, care au fost contestate cu vehemență în trecutul nu foarte îndepărtat.

În acest sens, oamenii de știință au realizat un experiment interesant care a avut rolul de a demonstra că există viață după moarte. O echipă de specialiști de la Universitatea din Michigan au implantat electrozi pe creierele a 9 șobolani de laborator. Apoi, aceștia au fost injectați cu clorură de potasiu, pentru a le opri inimile și a fi studiați comportamentul. Animalele au intrat în starea de moarte clinică pentru o perioadă de aproape un minut. În toată această perioadă, oamenii de știință au detectat o activitate sincronizată de mare frecvență cu baza în undele gama.

Aceste unde gama sunt sinonime cu nivelul de conştiinţă al fiecărei vietăți de pe această planetă. Atunci când moartea intervine, conștiința, sub forma unor unde gama, părăsește corpul și probabil că intră într-o altă dimensiune. Aceasta este o dovadă clară, pe care știința o aduce la cunoștința opiniei publice, că fiecare ființă, inclusiv omul, este dotată cu un anumit tip de conştiinţă, care părăsește corpul în clipa morții. În acest fel, oamenii de știință au ajuns la concluzia că viața după moarte există, dar sub o altă formă pe care nu o înțelegem încă.

dumnezeu Cercetătorii au demonstrat că există viața după moarte

Această teorie, demonstrată din punct de vedere științific, explică și faptul că oamenii care au experiențe bizare în moarte clinică, de fapt, experimentează frânturi din viața de apoi.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și