Stiinta

Cercetatorii anunta ca sunt la un pas sa vindece cancerul

Lupta împotriva cele mai crunte maladii, cancerul, nu a încetat niciodată să fie dusă de către oamenii de știință. Cea mai nouă descoperire anunțată dă speranțe enorme bolnavilor de cancer, cât și apropiaților acestora. O nouă generație de medicament, sub formă de celule au fost dezvoltate de către cercetători. Aceste celule trebuie introduse în organismul bolnavilor de cancer și abia atunci începe lupta.

Celulele sunt dezvoltate în așa fel încât să atace ţesuturile canceroase și să le extermine. Specialiștii susțin că aceste celule anticanceroase se dezvoltă și în mod natural, dar în cantități foarte mici. CU ajutorul tehnologiei, ei au reușit să multiplice aceste celule și speră că odată introduse în organism să vindece boala.

cancer - Cercetatorii anunta ca sunt la un pas sa vindece cancerul

Primul pas în testarea antidotului a fost reeșalonarea limfocitelor de tip T, care sunt răspunzătoare cu vindecarea anumitor tipuri de cancer, într-un alt tip de celule. Aceste limfocite generează celulele care sunt capabile să vindece tumoarea canceroasă.

Așadar, această descoperire este una importantă pentru că omenirea a mai făcut un pas uriaș spre eradicarea uneia dintre cele mai grave boli cu care se confruntă omenirea.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top