Bizar

Cercetatori elvetieni: Atlantii veneau de pe Marte si au facut comert cu egiptenii

Oamenii de stiinta din Elvetia sustin ca pot dovedi, fara urma de indoiala, ca orasul pierdut Atlantida se afla, de fapt, pe planeta Marte, si ca astronautii au facut comert cu egiptenii o perioada lunga de timp, potrivit Viral Post.

Mai mult decat atat, ei sustin ca au dovezi potrivit carora legendarul faraon Tut a murit intr-un accident aerian, in care a fost implicata o nava cu echipaj extraterestru.

„Civilizatia martiana s-a autodistrus ori a fost nimicita de de un meteorit in vremea cand Egiptul era in plina dezvoltare”, a declarat dr. Stephan Weisz in fata mai multor jurnalisti aflati la Berna, in Elvetia.

Cercetatorii elvetieni spun ca civilizatia respectiva a lasat vestigii importante, atat pe planeta Marte, cat si pe Pamant. Astfel, roverele americane ar fi realizat o serie de fotografii in care se pot vedea ruinele unor temple pe suprafata planetei Marte.

„Piramidele egiptene si tehnica mumificarii sunt cu siguranta rezultatele unor tehnologii extraterestre, in acest caz originare pe planeta Marte. Credem ca atlantii le-au oferit egiptenilor aceste tehnologii in schimbul aurului”, a mai precizat Weisz.

Cercetatorul elvetian a mai precizat ca a ajuns la aceasta concluzie dupa ce, impreuna cu echipa sa, a reusit sa descifreze un papirus egiptean, care descria o civilizatie dezvoltata tehnologic, ce locuia in afara planetei,in vastul ocean al spatiului”. Papirusul respectiv face referire si la zborurile spatiale, amintind ca extraterestii foloseau o naveta pentru a se deplasa de pe nava-mama la suprafata terestra.

Însa, nu toti oamenii de stiinta impartasesc opiniile cercetatorilor elvetieni.Atlantida poate sa fi fost colonia unei civilizatii extraterestre, dar cu siguranta a fost aici, pe planeta noastra”, considera astronomul norvegian Elling Gade.

 

EVZ.ro

 

loading...
Comments
To Top