Bizar

CERCETĂRILE ASUPRA CANCERULUI SUNT ÎN BUNĂ PARTE O FRAUDĂ

Linus Pauling, laureat al premiului Nobel pentru chimie, de două ori, a făcut această afirmație. El este fondatorul chimiei cuantice și a biologiei moleculare. A fost invitat de către autoritățile americane să răspundă de departamentul Chimie în cadrul proiectului Manhhatan, dar a refuzat.

Lumea științifică trebuie să recunoască faptul că toate cercetările cu privire la cancer sunt un eșec. Cercetările care s-au făcut, în ultimii 20 de ani, nu au constituit un pas înainte în ceea ce privește tratarea cancerului. Toate rezultatele anunțate cu surle și trâmbițe, în urma cărora mulți cercetători au fost premiați sau au beneficiat de multe alte titluri și glorie, sunt o fraudă. Nu s-au înregistrat progrese în ceea ce privește vindecarea cancerului.

Sume uriașe au fost alocate studiilor, experimentele s-au făcut în special pe animale, iar rezultatele au fost nule. Tratarea cancerului a ajuns să fie o afacere la scară mondială. Cine are de câștigat din această afacere? Industria medicamentelor a ajuns una dintre cele mai profitabile activități. Se produc medicamente foarte multe și cu puțină publicitate mulți dintre noi devenim dependenți de ele.
În disperarea de a învinge cancerul încercăm fiecare medicament care există pe piață.

Din păcate, rezultatele sunt infime. Lumea științifică nu recunoaște faptul că toată bătălia dusă împotriva cancerului este pierdută, cel puțin acum. Este o adevărată lege a tăcerii, Omerta lumii medicale. Mulți specialiști au semnalat faptul că fluorul produce cancerul. De ce produsele care-l conțin nu sunt interzise pe piață?

Explicația a venit printr-o altă întrebare. De ce nu se pune capăt conflictelor și războaielor, dacă sunt distructive pentru omenire? Răspunsul a fost unul sec. Ce s-ar întâmpla cu industria de armament, care este un sector extrem de important, din punct de vedere al beneficiilor financiare? Suntem lăsați să ne îmbolnăvim pentru a fi prosperă industria medicamentelor.

Principala revistă medicală britanică, The Lancet, a publicat în aprilie 2015, un articol în care arată că toate experimentele care se fac pentru vindecarea cancerului au un caracter tenebru și ineficient.
În anul 2009, cercetători de la Universitate Michigan au semnala faptul că toate descoperirile date publicității și prin care se spunea că s-au făcut descoperiri în ceea ce privește vindecarea cancerului sunt false. Este o încrengătură mondială de interese, care ne alimentează cu minciuni. Interesele sunt uriașe, iar lumea științifică este părtașă la această fraudă mondială.

loading...

cercetare - CERCETĂRILE ASUPRA CANCERULUI SUNT ÎN BUNĂ PARTE O FRAUDĂ

O mare parte din cercetarea asupra cancerului este făcută dat fiind lobbyul uriaș pe care reprezentanții industriei farmaceutice o fac. Mulți dintre noi am fost convinși că un tratament eficient împotriva cancerului este chimioterapia. Total fals, spun unii specialiști. Chimioterapia îmbolnăvește și celulele sănătoase și în urma acestui tratament se formează o proteină care întărește tumora.

90% dintre pacienții care au făcut chimioterapie și-au îmbolnăvit tot organismul, ca urmare a unui astfel de tratament. Lucrurile aceste sunt cunoscute de medici, dar acest secret nu trebuie cunoscut de noi, pacienții. Anumiți cercetători au început să denunțe industria cancerului. Lucrurile însă merg înainte, interesele sunt uriașe. Este vorba despre foarte mulți bani! Medicină versus bani!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top