Mistere

CENZURĂ ASUPRA ANCHETEI SCHELETELOR GIGANTICE DESCOPERITE

Lorent Clauzy în cartea sa numită Misterele rasei gigant în lumina creaționismului, vorbește despre rasa giganților, cum ar fi Goliath, eroii din legendele nordicilor sau ai indienilor. Au fost giganții creatorii site-urilor de pe Insula Paștelui, Stonehenge sau Gilgal Refaim din Israel?

Încă din antichitate, arheologii, istoricii au strâns probe cu privire la existența giganților. Există documente din secolul al XVI-lea care atestă mărturia unor medici, în care sunt descrise făpturi, bărbați și femei a căror înălțime depășea 3,5 metri. Istoricul, Cieza de Leon, descrie în lucrările sale o invazie a giganților în insula Sfânta Elena.

Preotul iezuit Kircher face chiar o clasificare a giganților, iar Hernan Cortes, în momentul în care pune piciorul în America, descrie locurile dar și oamenii de acolo, care au o statură impozantă, în jur de trei metri. Cortes chiar a trimis regelui Spaniei un femur de dimensiuni foarte mari, ca probă la cele afirmate de el. El vorbește în scrierile sale despre o populație gigantă care trăiește în Titicaca și Patagonia.
În anul 1936, antropologul german, Kohl descoperă în Africa de Sud un schelete gigant.

Indienii din zona Lacului Titicaca susțin că structurile megalitice din acea zonă au fost construite de giganți, care erau deosebit de inteligenți și aveau pielea albă. Legendele vorbesc despre giganți care au construit Turnul Babel. Este posibil ca o lume gigantică să fi existat cu mulți ani în urmă, oameni giganți, dinozauri, floră și faună gigantică. Conchistadorii descriu în documentele lor că au descoperit cimitire întregi cu oseminte ale unor creaturi bizare, oseminte și cranii gigantice.

În Ucraina a fost descoperit scheletul unui gigant a cărui măsură la picior era 64. În anul 2008, ziarul Libertatea a realizat o investigație la Argedava, județul Giurgiu, unde jurnaliștii au stat de vorbă cu un bătrân, în vârstă de 80 de ani, pe nume Ioniță Florea. În anul 1926, în nordul comunei Popești a fost descoperită o cetate dacică de dimensiuni uriașe. Arheologul, Vasile Pârvan, era convins că a descoperit prima cetate de scaun a lui Burebista.

Săpăturile au continuat până în anul 2000. Ceea ce crezuse Pârvan s-a dovedit a fi realitate. Burebista unise toate triburile dacice și conducea jumătate din Europa. În timpul săpăturilor, s-au descoperit scheletele a 80 de uriași, a căror înălțime era de peste 4 metri. Ioniță Florea a povestit că au fost aleși din sat, vreo 30 de localnici, pentru săpături, printre care și el, care avea vârsta de 18 ani. La un moment dat, la o adâncime de peste 4 metri, au descoperit un craniu mai mare de 2-3 ori, decât unul normal.
Dinu Rosetti, șeful arheologilor, i-a trimis pe toți sătenii acasă și au rămas numai arheologii să sape. Au mai fost descoperiți uriași, spune bătrânul, care erau transportați în mare secret la București.
La Argedava au fost descoperite și calendare solare, care la fel ca și scheletele giganților au fost duse în secret, la București.

loading...

Istoricii susțin că această populație de giganți a venit din estul Europei, acum 7000 de ani, aducând cu ei și plugul metalic. În Insulele Solomon, conform specialiștilor, există comunități de giganți, care trăiesc și azi, în grotele care se găsesc de-a lungul coastei. Localnicii i-au descris ca având peste trei metri înălțime, plete brune sau roșii, buze enorme și nasul aplatizat.

În momentul în care în Insulele Solomon au început lucrările la o mină de aur, muncitorii care excavau în zona muntoasă au fost părtași la mai multe întâmplări cel puțin bizare. Bena unui buldozer rămasă pe șantier, a dispărut într-o noapte. Bena avea o greutate de peste 10 tone și a fost descoperită ascunsă în pădure, la câteva sute de metri. Mașini și utilaje deplasate de la locul de unde muncitorii le lăsaseră peste noapte sau weekend.

gigant - CENZURĂ ASUPRA ANCHETEI SCHELETELOR GIGANTICE DESCOPERITE

Ca să deplasezi astfel de utilaje trebuie să ai o forță deosebită. Specialiștii susțin că trebuie să admitem existența giganților pe Terra. Mai mult, existența lor este cu mult mai înaintată decât cea a oamenilor.
De unde vin ei și care este legătura dintre ei și oameni, nu știm încă.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top