Bizar

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu vorbeşte de o nouă catastrofă ce se va produce curând

Maria Ghiorghiu, devenită una dintre cele mai apreciate prezicătoare din România după ce a antincipat nenorocirea de la Colectiv, spune că o catastrofă ar putea să se întâmple în viitorul apropiat. 

”Cred că este vorba despre erupția vreunui vulcan, care își va așterne focul și lava pe o suprafață extinsă de Pământ”, spune prezicătoarea, pe blogul său.

Postarea integrală:

”(…) mă trezește o lumină albă și strălucitoare, care-mi luminează înspre Sud-Est o localitate în care erau și copaci, dar și case multe, una lânga alta.

Printre acești copaci obișnuiți și printre case, dragilor, văd pentru început mult fum precum o ceaţă transparentă. Toata această Localitate a fost înconjurată de acest fum gri-cenușiu.

După doar cateva secunde, printre copaci și case curge la vale FOC! Jar topit, Jar aprins curgea printre copaci și printre casele oamenilor.
Părea a fi pe acolo și-o mică pădurice (poieniţă) cu arbori răruți.

Așa precum curge apa în cascada de pe munte, tot la fel curgea și JARUL aprins ce părea a fi ca o pastă de Foc, printre și peste copacii și casele locuitorilor acelei localități. (…)

Dragii mei, vom auzi de o asemenea CATASTROFĂ care se va manifesta asupra unei localități înspre Sud-Est. Eu nu cunosc locul și ziua anume, dar din nefericire, totul se va petrece așa precum mi s-a arătat.

MARIA GHIORGHIU - Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu vorbeşte de o nouă catastrofă ce se va produce curând

După părerea mea, cred că este vorba despre erupția vreunui vulcan, care își va așterne focul și lava pe o suprafață extinsă de Pământ.
Să ne rugăm fraților la BUNUL DUMNEZEU și la MĂICUȚA DOMNULUI, pentru ca semenii noștri să fie apărați și păziți de tot răul și de toată suferința, de toate necazurile și dezastrele ce ar putea veni aupra lor.
Cu dragoste, Maria”.

 

2 Comments

2 Comments

 1. Nicu citea

  22 octombrie 2017 at 12:06

  Maria Gheorghiu este o escroaca ordinară. Nu asa se face reclama zdreanto. Numai satana sustine ca stie viitorul. Nici hristos ca om nu stia viitorul ci numai Dumnezeu tatăl. Sictir.

 2. verde-n fata

  22 octombrie 2017 at 22:41

  Cum puteti promova asemenea persoane ? Cititi blogul acestei femei si va cruciti. Spune ca ii dicteaza Duhul Sfant mesajele. Duhul Sfant face politica ? Are mesaje despre politica, DNA … ca deh, asa dicteaza vocea.
  De ce nu publica rugaciuni si alte lucruri care tin de religie, doar spune ca e mesagerul Tatalui ceresc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top