Celebra jurnalistă Linda Moulton Howe afirmă: „Luna este o mașină inteligentă care observă și controlează Pământul”

Celebra jurnalistă Linda Moulton Howe afirmă: „Luna este o mașină inteligentă care observă și controlează Pământul”

Linda Moulton Howe, jurnalist de investigație premiat cu premiul Emmy, a lansat recent o mărturie video prin care afirmă că Luna nu este ceea ce credem noi, ci o mașinărie imensă, care controlează Terra. Această declarație, chiar dacă pare șocantă nu este întocmai pentru că numeroși oameni de știință au afirmat de-a lungul timpului lucruri asemănătoare.

Luna, goală pe dinăuntru

Încă din 1962, Gordon MacDonald, un om de știință al NASA, a publicat un studiu prin care susținea că
„că Luna este mai mult ca un corp gol, gol, diferit de o sferă omogenă”. La vremea respectivă nimeni nu a înțeles despre ce este vorba și studiul a fost dat uitării.

Câțiva ani mai târziu, oamenii de știință ruși Mikhail Vasin și Alexander Shcherbakov, au publicat un articol în revista sovietică Sputnik intitulat „Este Luna creația extratereștrilor?” Argumentele rușilor au fost foarte puternice ( le găsiți aici), dar cu toate acestea nimeni nu a îndrăznit să dezvolte studiul. Oare de ce? Un posibil răspuns este că oamenii de la cel mai înalt nivel au tendința să creadă că omul este singura specie inteligentă din Univers.

Ideea principală a rușilor este că Luna nu este niciun satelit natural, ci un planetoid, care a fost golit pur și simplu de către o civilizație extraterestră. Acest fenomen s-a petrecut cu milioane de ani în urmă, după care a fost transportat să orbiteze în jurul Terrei.

În acest fel și acest studiu-articol a fost dat uitării și oamenii de știință au continuat să promoveze ideea cum că Luna este satelitul natural al Terrei și nimic mai mult. Este lesne de înțeles atitudinea oamenilor de știință, care nu vor să afirme anumite lucruri, care ar putea speria populația sau chiar crea panică. Este mult mai simplu să spună că Luna nu are nimic anormal, decât să încerce să prezinte anumite fenomene stranii.

Avem nevoie de dovezi?

Linda Moulton Howe, jurnalist de investigație premiat cu premiul Emmy, lansat o mărturie video în care prezintă numeroase dovezi care susțin că Luna nu este de creație naturală. De asemenea, aceste dovezi pot fi găsite și în studiile oamenilor de știință prezentați la începutul articolului.

Unii cercetători și, în special, cercetătorul NASA, Otto Binder, sunt convinși că diferiți amatori radio au reușit să intercepteze comunicările secrete între misiunile Apollo și turnul de control, care nu au fost făcute publice până când primul om a pășit pe Lună. 

Potrivit acestor rapoarte – criticate puternic ca fiind o teorie conspirativă ridicolă – astronauții au văzut diferite lucruri când au ajuns pe Lună. Nu numai că au văzut ceea ce par să fi fost structuri sau construcții extraterestre, dar se pare că au văzut numeroase OZN-uri ”parcate” într-un crater. NASA nu a spus niciodată nimic despre aceste lucruri, alegând să nutrească misterul. Dacă nu este nimic adevărat, atunci de ce nu au fost infirmate aceste lucruri?

Pentru a consolida această teorie, Linda Moulton Howe a lansat și alte mărturii video incredibile care explică modul în care Luna nu este ceea ce credem noi că este. „Este o mașină asemănătoare computerului care arată, observă și controlează Pământul”, spune Linda într-un interviu acordat UAMN TV.

„Ce sa întâmplat cu Neil Armstrong, primul om care a pășit pe Lună, în timp ce era acolo? S-a schimbat enorm după misiunea Apollo! El a fost avertizat să nu vorbească niciodată despre prezența extraterestră pe Lună! Există viață pe Lună ca și în întregul univers „, a declarat jurnalistul Moulton Howe.

CATEGORIES
Share This
>