Descopera

Cele mai vechi urme de picior uman

De-a lungul timpului oamenii au descoperit fel de fel de urme ciudate pe care animalele sau oamenii le-au lăsat în diferite structuri de piatră. Uneori aceste urme au sfidat orice lege a fizicii sau i-au uimit până şi pe cei mai suspicioşi cercetători.

Unul dintre cele mai controversate cazuri s-a petrecut în anul 1908, când o urmă a unui om înalt de 4 metri a fost descoperită printre urmele unor dinozauri care au trăit acum 120-130 milioane de ani! Oamenii de ştiinţă au susţinut că omul a trăit într-o altă perioadă decât dinozaurii atunci nu putem să nu ne întrebam cum acele urme au ajuns să fie împreună?

În apropiere de locul unde izvorăște răul Tennessee, la câţiva km sud de Braystown, Carolina de Nord, un adevărat carnaval de amprente de cal, de urs, de curca şi de humanoizi cu 6 degete! În 1882, omul de ştiinţă H. Schoderaft, a raportat observaţia de amprente umane în calcar pe malurile fluviului Mississippi la 5 km sud de St. Louis. În timpul verii lui 1882, deţinuţii de al închisoarea din Carson City, Nevada, care lucrau la o carieră, au scos la iveală un strat gros în care printre urme de animale fosile că mamuţi se găseau 6 serii de amprente de humanoizi giganţi.

În 1884, Earl Flint, un geolog reprezentant al muzeului din Peabody şi de la Universitatea din Harvard a descoperit într-o carieră situată în apropiere de Managua, Nicaragua, pe bordul lacului Gilva, la o adâncime de 60 cm, amprentele unor humanoizi. Se pare că humanoizii purtau sandale în momentul în care şi-au lăsat urmele prin acele locuri. Vârsta lor este estimată la 200.000 de ani.

În Parkersburg, Virginia a fost descoperită o amprentă umană, de o mărime de 37 cm şi care are o vârstă impresionantă, în opinia arheologilor, 150 milioane de ani. Ce fel de civilizaţii populau pământul acum 150 milioane de ani? În 1959, o misiune paleontologică condusă de dr. Chou Ming Chen a descoperit în deşertul Gobi amprenta fosilizata a unei tălpi striate, perfect regulate, într-un strat gros, datând de 15 milioane de ani. În 1961, în Franţa, pe platoul Daus al comunei Ailhon situată în Ardache, o amprentă humanoidă a fost descoperită în apropiere de altele de dinozauri, datând din triasicul mijlociu, circa 22 milioane de ani.

Acestea sunt doar câteva exemple din totalul descoperirilor ciudate pe care arheologii le-au făcut de-a lungul timpului. Aceste amprente umane certifica ca omul a existat dintotdeauna pe Pământ, iar istoria noastră ca entităţi este mult mai vastă decât ne putem imagina.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top