Take a fresh look at your lifestyle.

Cele mai stranii și inexplicabile morți ale unor personalități de pe glob

Yasser Arafat a avut un sfârșit învăluit în mister. A fost un mare lider al lumii arabe și totuși moartea sa nu a putut fi explicitată de către medici.  El a condus revoluția palestiniană și a fost primul președinte al Palestinei. Fiecare echipă de medici a avut o altă variantă. Boala care i-a provocat moartea a fost galopantă. Din această cauză au existat multe speculații, mergându-se până la faptul că ar fi avut SIDA.

Suha, soția sa, este convinsă că Arafat a murit otrăvit. Este convinsă că supa pe care acesta o mânca în mod curent era otrăvită.
Cu o lună înainte să moară, în octombrie 2004, el a vomat supa, mergând foarte greu la baie. O echipă de medici ruși a confirmat această teorie. Diagnosticul prevedea otrăvire cu plutoniu radioactiv. La cererea soției lui Arafat cadavrul a fost deshumat în 2012, și o echipă de medici elvețieni a concluzionat că dovezile sunt clare că ar fi murit prin otrăvire cu plutoniu 210.  S-au găsit urme de plutoniu chiar și pe hainele lui Arafat.

În perioada în care Arafat se afla la reședința sa din Ramallah, perioada 2002-2004, iar locuința era înconjurată de tancuri israeliene, el a contactat o boală misterioasă. Într-o conferință de presă, șeful comisiei de investigație a morții lui Arafat declara că Arafat nu a murit din cauze naturale sau din cauza vârstei înaintate. Suha, soția lui Arafat, a ezitat să dea în judecată statul israelian.
Israelienii au susținut că ei nu au avut intenția să-l asasineze. S-ar fi produs un război mondial.

La nivel internațional s-au făcut referiri voalate că un stat l-a omorât pe Arafat și nimic mai mult. Arafat a fost deshumat în 2012, imediat după ce un un agent KGB, pe nume Litvinenko a avut parte de o moarte misterioasă. Medicii elvețieni au fost foarte clari, după ce au analizat cadavrul. Arafat a fost otrăvit cu plutoniu 210. Un alt caz celebru este cel al lui Litvinenko. Litvinenko fuge în Anglia, se spune că ar fi lucrat și pentru serviciile secrete britanice, și moare în chinuri groaznice la vârsta de 42 de ani.
Medicii au declarat că a fost otrăvit cu un izotop radioactiv, foarte rar întâlnit.

Litvinenko a lucrat pentru serviciile secrete rusești, până în 1998, când a organizat o conferință de presă, în care a spus că a avut misiunea să-l omoare pe Berezovski, adjunct la Consiliului de Securitate. Este arestat pentru doi ani, din cauza mărturiilor făcute.
În anul 2000, reuşeşte să fugă în Anglia împreună cu soția sa. În Anglia face dezvăluiri importante despre serviciile secrete rusești, scrie și două cărți în acest sens.

Înainte să moară, el investiga moarte unei ziariste de investigație, indezirabilă Kremnilului, pe nume Anna Plitkovskaia. Boala a fost galopantă, practic în câteva zile i-a căzut părul, era deosebit de palid, nu mai putea vedea și vorbi. După câteva zile a murit. Diagnosticul a fost otrăvire cu plutoniu 210. Să ne aducem aminte de anul 2004, când viitorul președinte al Ucrainei, Viktor Iuscenko a fost diagnosticat că a fost otrăvit cu dioxină. Fața i-a rămas desfigurată după acest incident.

Loading...

Yasser Arafat

El a declarat că ar fi mâna rușilor, dat fiind că Ianukovici, contracandidatul său, era sprijinit de Putin. Ianukovici a refuzat orice tratament dat de medicii din Ucraina, dat fiind temerile sale cu privire la viața sa și implicarea rușilor, chiar și în rândul medicilor. Venezuela a atacat dur SUA, după moartea lui Hugo Chavez, președintele Venezuelei. Au fost voci care au susținut că acesta a murit din cauza unui cancer galopant, care s-a declanșat ca urmare a otrăvirii sale de către americani.
În ultimii patru ani, patru lideri din America de Sud au fost diagnosticați cu cancer.

loading...

Comentariile sunt închise.