CELE MAI MARI ZECE MISTERE ALE LUMII

Peșterile Batu

În apropierea capitalei Malaeziei există trei peșteri. În una dintre ele se află un templu hindus, unde oamenii vin și se roagă. Se spune că după o vizită în aceste peșteri nu mai simți durerea.

În fiecare an, milioane de pelerini vizitează aceste peșteri. Mulți dintre ei se automutilează pentru a fi iertați de păcate. Își introduc în piele inele foarte mari și cu ajutorul unor funii, care trec prin aceste inele, ridică greutăți sau le trag.

Interesant este faptul că aceste răni nu sângerează, nu se infectează, iar persoanele în cauză susțin că nu au dureri.

Pietrele din Stonehenge

Nu se știe de ce au fost amplasate în acea zonă. Cercetătorii susțin că aducerea lor în acea zonă a durat 1500 de ani.

Loading...

Cele mai mari pietre provin dintr-o zonă aflată la 30 kilometri distanță, iar cele mai mici, dint-o zonă situată la 320 de kilometri.

Nu se cunoaște de ce pietrele au fost aduse în accel loc și cum s-a reușit acest lucru.

Mulți susțin că ar fi un altar construit de extratereștrii.

Zona 51

Este o bază amplasată în deșertul din Las Vegas. Este cea mai bine păzită zonă militară. Cine se apropie de această zonă, riscă să fie împușcat.

Cu toate acestea, administrația americană neagă existența acestei baze.

După incidentul din iulie 1945, de la Roswell, în această bază au fost aduse resturile unui OZN.

Foști angajați au declarat că această bază este destinată extratereștilor, unde se fac experimente.

Sunt mulți martori care spun că în acea zonă au văzut multe OZN-uri.

Altarul de la Lourdes

În Franța, în Pirinei, o dată la șapte ani, pelerini din toată lumea vin la acest altar, care este făcător de minuni.

Mulți bolnavi s-au însănătoșit după acest pelerinaj. Medicii au autentificat 66 de persoane, care sufereau de boli incurabile, ca fiind sănătoși, după acest pelerinaj.

Vaithiswarankoil

În acest oraș, în fiecare an, vin milioane de vizitatori, pentru a-și afla viitorul.

Cu 2000 de ani, î.Hr., șapte indieni au scris pe foi de palmier viitorul pentru fiecare persoană care urma să se nască.

Cel care dorește să-și cunoască viitorul, își lasă amprenta de la deget și unul dintre inițiați, denumit Nadi, caută printre foile de palmier, profilul corect al persoanei.

Cititul acestor foi de palmier durează o oră, timp în care inițiatul prezintă trecutul, prezentul și viitorul cu mare precizie.

Triunghiul Bermudelor

Din Porto Rico până în Florida există o zonă pe care aviatorii și marinarii încearcă să o evite.

Dispariții misterioase fără să lase urme. Au fost lansate mai multe ipoteze. Metanul care se află în solul de pe fundul oceanului crează explozii care provoacă disparițiile misterioase. Totul arde și de aici, lipsa oricărei urme.

O altă ipoteză este cea a extratereștrilor.

mistere

Catacombele din Paris

Timp de zece secole, în aceste catacombe au fost îngropați peste șapte milioane de săraci. Pentru că spațiul era neîncăpător, străzile din Paris au fost ridicate cu trei metri, pentru a se face mai mult spațiu în interior.

Parisul este așezat pe un uriaș cimitir. Începând cu secolul al XIX-lea, aceste catacombe pot fi vizitate, însă numai câțiva kilometri pot fi parcurși. Se spune că o parte din aceste catacombe s-a prăbușit și a devenit impracticabilă.

Loch Ness

În Scoția, deasupra unei falii seismice se află acest lac misterios, în care se spune că există o reptilă, necunoscută ca specie. Robert Rines, inventatorul radarului care a localizat Titanicul, a străbătul fundul lacului de mai multe ori, fără să depisteze reptila.

Într-o ultimă încercare, radarul a surprins imaginea unei creaturi, cu dimensiuni mari și cu un gât lung.

Rines susține că din cauza condițiilor din adâncul acestui lac, vizibilitate redusă, radarul nu poate surprinde, cu acuratețe, creatura.

Cu toate acestea sunt martori, filme și fotografii care prezintă această reptilă cel puțin bizară.

Scepticii susțin că sunt doar valurile care crează senzația că în lac există un monstru.

Liniile de la Nazca

În deșertul peruvian există minunate linii care reprezintă oameni, animale, figuri geometrice.

Aceste linii au o vechime de 2000 de ani și au fost descoperite în 1920, când avioane comerciale au început să zboare deasupra deșertului.

Nu se știe care a fost utilitatea acestor linii. Controverse sunt referitor și la autorii acestor desene. Au fost extratereștrii sau poporul din Nazca?

Atlantida

Cu 350 de ani î.Hr., Platon vorbea despre un popor deosebit care trăia în Atlantida. Ce cataclism a dus la dispariția acestei civilizații, nu se cunoaște încă.

Cutremure, vulcani sau alte cauze au făcut ca această insulă să dispară. Oceanografii au recuperat din ocean peste 2700 de artefacte, considerate ca aparținând acestei civilizații.

În Golful Mexic, în 1969, aviatorii au observat o deformare a fundului oceanului. Specialiștii susțin că această zonă, numită Bimini, era ruta care unea insula mitică cu America.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și