The news is by your side.

Cele mai mari secrete ascunse de NASA

1) Când naveta spațială Apollo 11 se pregătea să părăsească Luna, echipajul navetei spațiale a observat niște lumini misterioase care veneau dinspre craterul numit Aristocrat. Specialiștii de la NASA au întrerupt transmisia, preț de câteva minute, pentru ca aceste imagini să nu fie difuzate. Din fericire, mulți specialiști de la NASA au putut privi luminile, înainte ca să fie întreruptă comunicația cu naveta spațială.

2) Se știe că planeta Marte are doi aștrii, care sunt cele două luni ale planetei. Una dintre ele se numește Phobos și după multe observații s-a constatat că aceasta este goală în interior.
Mulți specialiști susțin că este o veche bază marțiană. Phobos are orbita în jurul lui Marte, dar orbita nu este fixă.În anul 1958, un astronom rus a constatat că viteza lui Phobos nu este constantă. S-a tras concluzia că planeta este goală în interior. NASA a trimis mai multe sonde spațiale spre Phobos, dar toate au fost un eșec.

3) În 6 august 2012, rover-ul Curiosity a ajuns pe planeta Marte. Primele imagini care au fost transmise au șocat întreaga lume. Două obiecte zburătoare au survolat zona în care se afla rover-ul. Nasa nu a dat nicio explicație referitor la aceste apariții.

4) În anul 2001, un observator a captat raze X care proveneau dintr-o altă galaxie. Unii specialiști au considerat că aceste raze vin de la un pulsar. Pulsarul este o stea mică, o parte care a mai rămas dintr-o stea după ce s-a produs un colaps. Alți specialiști susțin că razele X provin de la o navă nucleară.

5) În 1 februarie 2003, naveta Columbia s-a dezintegrat la intrarea în atmosferă. Pozele pe care naveta le-a transmis preț de câteva secunde, arată că Pământul era lovit de un mare număr de fulgere. Analizate, aceste fulgere comunicau între ele. Este posibil ca aceste fulgere să fie coduri extraterestre. Specialiștii susțin că s-a produs o interacțiune electrică între OZN-uri și Pământ. Misterul este accentuat de faptul că aceste rapoarte sunt clasificate.

6)În noiembrie 1995, naveta Atlantis decolează pentru a atinge stația Mir. Unul dintre astronauți îi anunță pe cei de la NASA că în preajma stației sunt OZN-uri.

7) În data de 14 decembrie 1972, în timpul misiunii Apollo 17, astronauții au surprins în fotografii mai multe OZN-uri, care survolau zona în care se aflau.

8) Centura Kuipper este frontiera galaxiei noastre. În august 2001, cercetătorii au observat că densitatea galaxiei este mai mică în această zonă. Cercetătorii nu au putut explica acest fenomen.

luna Cele mai mari secrete ascunse de NASA

9) Specialiștii de la NASA au observat că în apropierea soarelui se află un obiect neidentificat, care urmărește Soarele. Cum poate un astfel de obiect neidentificat să reziste unei astfel de temperaturi? O civilizație avansată a reușit să construiască o astfel de navă, care rezistă la temperaturi uriașe?

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și