Descopera

Cele mai mari catastrofe naturale anunțate de animale

0views

Animalele au un sistem de alarmă în fața catastrofelor naturale. Cu cinci zile înainte de a se produce puternicul cutremur din Helas, Grecia, anul 373 î.Hr., șerpii, șoarecii și șobolanii au părăsit în masă orașul.

Italia, Messina, anul 1783, timp de câteva zile, câinii au urlat. A urmat un cutremur devastator.
Napoli, anul 1805, toate păsările au zburat spre mare, cu câteva ore înainte de producerea unui cutremur foarte mare.

Anul 1896, Japonia, anghilele au invadat țărmul. Un cutremur devastator, urmat de un tsunami au avut loc. Anul 1969. Autoritățile chineze reușesc să salveze mii de vieți, grație animalelor de la grădina zoologică. Acestea aveau un comportament agresiv. Autoritățile au evacuat orașul. A urmat un cutremur cu magnitudinea de 7,3 pe scara Richter.

Animalele sunt capabile să perceapă cele mai subtile vibrații electromagnetice. Șerpii, șobolanii, câinii, pisicile, porcii sunt cei mai receptivi la aceste vibrații.

S-a constatat că, animalele au un sistem senzorial mult mai dezvoltat față de cel al omului. Există o legătură strânsă între mediul înconjurător și animale, legătură pe care omul, prin evoluția sa, a pierdut-o.
Omul în schimb are un instinct de supraviețuire. În organism se produc reflexe care pun în gardă corpul uman, astfel încât, acesta se va adapta scăderilor bruște de temperatură sau creșterilor bruște.

Loading...

Sunt tot mai multe voci care susțin că omul are încă trei simțuri, față de cele cinci, care îl ajută, mai ales în momente dificile. Un simț este acela al echilibrului, altul al propriei recepții, altul al timpului..

Ochiul și canalele semicirculare, care se găsesc în ureche, informează creierul cu privire la poziția capului în spațiu și cu ce viteză ne deplasăm. Propria recepție este informația pe care mușchii o dau creierului, cu privire la forța de care avem nevoie, într-o activitate, sport, muncă, dans.

Sensul timpului este mai complex și se realizează cu ajutorul creierului, prin ceea ce numim, memorie comparată. Se spune că, inima este ceasul corpului. Ea dă cadența perceperii de scurgere a timpului. Când suntem agitați, timpul se scurge prea încet.

Pe măsură ce îmbătrânim, aceste trei simțuri își pierd din funcțiile lor. Instinctul de echilibru dispare, propria percepție este foarte scăzută, iar scurgerea timpului se face prea repede. Intuițiile, sau al șaselea simț, telepatia, premonițiile, clarviziunile, au devenit certitudini pentru oamenii de știință. Fiecare dintre noi avem aceste intuiții, numai că, la unii dintre noi ele sunt în formă latentă, nu avem capacitatea de a le pune în valoare și de a le utiliza.

Capitalul mental al omului rămâne o enigmă. Numeroase proiecte se derulează în sensul aflării acestor secrete pe care creierul uman le ascunde.

Cutremur

Mari sportivi ai lumii sunt supuși la tehnici de dezvoltare a mentalului, pentru că, se spune că o performanță sportivă remarcabilă nu va mai fi obținută cu ajutorul antrenamentului fizic.
Mentalul va da marii campioni.loading...