The news is by your side.

Cele mai interesante aparitii extraterestre din Romania

0

Ion Țugui, parapsiholog român, a murit în anul 2002 și este autorul a peste 60 de cărți. Mai jos, vă prezentăm câteva opinii ale sale, cu privire la civilizațiile extraterestre. Expozeul său cu privire la extratereștrii a pornit de la o întâmplare, petrecută în anul 1996, în Roșiori de Vede. Trei persoane, printre care și primarul orașului, au raportat că în una din nopți, s-au întâlnit cu un OZN.

Ion Țugui a făcut o analiză a celor întâmplate. În primul rând, el consideră că luminile și culorile OZN-ului sunt foarte importante. Culorile verde, portocaliu și roșu, reprezintă, conform cazuisticii americane, că OZN-ul este în stare de observare a zonei și nu de aterizare.

România nu a fost ocolită de vizitele OZN-urilor. În zonele puternic energetice ale României, cum ar fi Parâng și Retezat, vizitele sunt foarte dese. Se crede că extratereștrii se alimentează energetic în aceste zone. Conform opiniei lui Ion Țugui, OZN-urile au reușit să învingă gravitația, prin forțe antigravitaționale și se deplasează prin teleportare. El susține această ipoteză, plecând de la premisa că ar trebui o cantitate enormă de combustibil ca să te poți deplasa prin spațiu.

Extratereștrii comunică prin telepatie, mult mai rapid și eficient. Ei nu au nevoie de un limbaj articulat. Între oameni și extratereștrii sunt decalaje dimensionale. Oamenii trăiesc într-un spațiu tridimensional, în timp ce extratereștrii vin dintr-un univers cu patru dimensiuni. Un alt specialist român care studiază fenomenele extraterestre este profesorul Dan Farcaș.

Într-un interviu, el vorbește despre un caz incredibil care s-a întâmplat în București, acum 10 ani.
Este vorba despre o contabilă, care lucra la o bancă în București. Într-o dimineață, când s-a trezit, a observat că are un semn ștanțat pe un umăr. Medicii au întrebat-o dacă încercase să-și facă un tatuaj. Răspunsul a fost negativ. După șase luni, semnul a dispărut. Profesorul Farcaș susține că este vorba despre un semn de origine extraterestră.

Un caz deosebit de interesant s-a petrecut în anul 2001, în județul Vrancea, în comuna Nănești.
În 30 iunie 2001, localitatea a rămas în beznă, ca urmare a unei defecțiuni electrice. Fenomenul a fost prezentat pe larg de canalul tv National Geographic.

Specialiștii susțin că întâmplarea de la Nănești este o întâlnire de gradul 2, dat fiind durata și apropierea OZN-ului. Sătenii, speriați de bezna care cuprinsese satul, au ieșit în stradă și au văzut un OZN, care survola satul și emitea perdele rotative de lumină. Timp de două ore OZN-ul a survolat satul.

În tot acest timp, alimentarea cu energie a fost întreruptă, cu toate că satul era alimentat din două surse de energie. Apariția OZN-ului asupra localității a putut fi urmărit și din alte localități, aflate la o distanță de 8 kilometrii.

Șoferi care se aflau pe șoseaua Tecuci-Galați au putut observa fenomenul și au sunat la poliție. Martorii acestui eveniment susțin că OZN s-a apropiat foarte mult de sol, zbura la câțiva centimetri distanță de sol, încât au avut senzația că OZN-ul scana solul. În România există o asociație numită ASFAN, care investighează astfel de cazuri.

ozn Cele mai interesante aparitii extraterestre din Romania

De-a lungul anilor, au fost înregistrate multe apariții ale OZN-urilor în România. Există multe rapoarte ale piloților sau ale operatorilor radar care au consemnat aceste apariții. Din păcate, și în România aceste rapoarte sunt clasificate, iar cazurile foarte puțin mediatizate.

Până în anul 1989, aceste rapoarte au intrat în posesia Securității. Cei care au întocmit astfel de rapoarte au suferit consecințe în activitatea profesională.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și