Profetii

Cele mai importante 10 profetii ale lui Edgar Cayce

Edgar Cayce, un medium de origine americană, era capabil să ofere informații despre trecutul îndepărtat al omenirii şi chiar despre viitor. Şi-a devotat și a decedat înainte de formarea mișcării New Age, majoritatea adepților acestei mișcări îl consideră pe Cayce fondatorul mișcării.

Cayce a devenit cunoscut în ultima perioadă a vieții sale datorită profețiilor sale cu toate că faptului că acesta scria materiale despre teologie sau medicina. Scepticii susțin că abilitățile de medium ale lui Cayce pun sub semnul întrebării răspunsurile sale cu temă religioasă.

De-a lungul timpului Cayce a făcut mai multe previziuni despre viitorul apropiat sau îndepărtat al lumii. Undele dintre aceste previziuni sunt de-a dreptul șocante, altele mai puțin. Pentru a ușura modalitatea de a înțelege ceea ce a vrut să sugereze profetul american, am întocmit un top 10 cu cele mai impresionante preziceri ale sale:

1. Ce mai mare parte a Europei se va schimba într-o clipită, Japonia se va scufunda, iar în zona de est a Statelor Unite ale Americii va apărea un nou teritoriu.

2. Se va produce o schimbare a polilor, astfel acolo unde era un climat rece va fi mai cald și acolo unde era un climat subtropical se va transforma într-unul tropical.

3. Va veni un moment în care Soarele va fi negru. Acela este momentul trezirii spirituale a omenirii. Posibil 21 decembrie 2012?

loading...

4. Orașul scufundat Atlantida va fi descoperit lângă Bimini.

5. Doar celor cu adevărat spirituali li se vor deschide porțile acestui oraș impresionant.

6. O nouă știință se va dezvolta pe latura spiritualității. Astfel, oamenii vor acorda mai multă atenție fenomenelor spirituale și le vor ignora pe cele materiale.

7. Un „oraș de aur” va fi descoperit în Deșertul Gobi. Va avea un templu, mașini electrice și locuitorii lui vor avea puteri magice.

8. New York-ul va dispărea, probabil că se va scufunda la fel precum Japonia.

9. Coasta de vest a Americii va fi distrusă și orașe precum San Francisco sau Los Angeles nu vor mai exista.

10. Cayce și-a imaginat că va veni o vreme când toți indivizii se vor trezi și abia atunci se vor putea considera responsabili unul față de celălalt. Mai multe descoperiri arheologice vor schimba perspectiva asupra modului de viață, însă, aceste descoperiri vor veni atunci când omul se va dezvolta mai mult pe latura spirituală. Până atunci singurul scop real trebuie să fie trezirea colectivă.

edgar cayce - Cele mai importante 10 profetii ale lui Edgar Cayce

Aceste sunt cele mai importante 10 preziceri ale lui Cayce despre viitorul omenirii. Dacă se vor îndeplini sau nu, doar viitorul ne poate spune. Până atunci nu putem decât să visăm la lucruri cu adevărat importante, pentru că „visurile sunt răspunsurile de azi, la întrebările de mâine”. Cel puţin aşa îi plăcea să creadă marelui profet american.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top