Cele mai comune semne ale unei vieți anterioare

Una dintre cele mai aprigi dispute ale oamenilor de știință este cea legată de asocierea senzației de deja vu cu visele premonitorii. Omul de știință Arthur Funkhouser susține că visele pot fi cauza misterioaselor amintiri despre viitor.

Deși nu există o explicație general acceptată a apariției unor asemenea vise, testele efectuate de savantul elvețian pe studenții de la Universitatea Oxford, arată că un procent de 13% au vise premonitorii. Și totuși, în ciuda celor peste 100 de ani de studii ai fenomenului deja vu, oamenii de știință recunosc faptul că teoriile emise în ultimul secol nu sunt suficiente pentru a explica misterioasele senzații.

Probabil că tehnologia viitorului sau înțelegerea extrem de complicată a creierului poate duce la clarificarea totală a acestor fenomene. Dat fiind faptul că senzațiile deja vu sunt anunțate de simptome și nu durează mai mult de 30 de secunde, fenomenul în sine este unul extrem de dificil de explicat.

Freud a văzut în falsele amintiri un rezultat al reprimării inconștiente a memoriei de către creierul uman în fața unor experimente traumatizante trăite la o vârstă fragedă. Unele persoane ajung până la punctul în care pot da detalii despre locuri pe care le văd pentru prima dată, ca și cum într-o experiență anterioară sau existență ar fi trăit aceleași trăiri.
Este deja celebru cazul lui Gustav Jung, ilustrul psiholog, care a descris un puternic sentiment de deja vu în momentul în care se afla în fața unui tablou ce ilustra un medic.

Senzația de familiaritate a psihologului față de pantofii și hainele personajului din tablou, l-au determinat într-un final să concluzioneze că personajul din tablou era el însuși într-o viață anterioară. Teoria potrivit căreia sufletele umane se pot reîncarna este mai veche de 3000 de ani. Teoretic toți oamenii se reîncarnează în câteva existențe până când se achită de toate datoriile acumulate față de Univers.Atunci când își îndeplinesc destinul, ciclul se rupe și sufletele trec la un stadiu superior al existenței.

Semnele unei vieți anterioare

Deja vu

Sentiment ciudat că ai mai trecut printr-o situație similară, iar creierul nu poate da nicio explicație.

Visezi lucruri foarte exacte

Ți se întâmplă să te visezi într-o altă epocă. Este posibil ca spiritul tău să-ți trimită inconștient imagini dintr-o altă viață. Mulți oameni susțin că au vise care se repetă și și-au văzut în somn, moartea dintr-o viață anterioară.

Amintiri ciudate

Acest simptom se întâlnește mai mult la copii. Uneori copii încep să povestească amintiri.
Cameron Macaulay, un micuț de cinci ani, pretindea că a dus o viață pe o insulă. Descria făcută de către copil a fost identică cu realitatea. El pretindea că pe acea insulă nu se ajungea decât cu avionul, lucru care s-a confirmat.

Pasiunea pentru o anumită cultură

viata anterioara

Unii dintre noi ne identificăm cu o anumită cultură, semn că am trăit acolo într-o viață anterioară.

Semne de naștere

Acestea sunt unele dintre cele mai fascinante dovezi ale unei existențe anterioare. Mulți dintre cei care susțin că își amintesc de alte vieți, povestesc despre cum au murit în perioada respectivă și cum semnele din naștere rămân pe trupurile lor în viața actuală, exact în locul rănii cauzatoare de moarte.

CATEGORIES
TAGS
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)