Cele mai ciudate anomalii de pe Marte! Fotografii inexplicabile sau iluzii optice?

Cele mai ciudate anomalii de pe Marte! Fotografii inexplicabile sau iluzii optice?

Marte este una dintre cele mai fascinante planete din Sistemul Solar. De-a lungul anilor, NASA a pus la dispoziția publicului numeroase fotografii cu această planetă. Unele dintre aceste fotografii au stârnit numeroase controverse și ipoteze despre ceea ce există cu adevărat pe Marte și ceea ce ascunde NASA.

Pornind de la aceste fotografii controversate s-au născut numeroase ipoteze. În primul rând, s-a spus că pe Marte a existat cândva viață și acest lucru este ascuns de către agențiile spațiale. Mai mult de atât, s-a vehiculat ideea că pe Planeta Roșie există anumite structuri, inexplicabile, care nu sunt de origine naturală. Iar în alte fotografii, unii au văzut chiar copaci sau animale.

Pentru a creiona un întreg tablou al acestei planete misterioase, am ales să vă prezentăm mai multe fotografii controversate și posibilele explicații.

Animale pe Marte?

Animale pe Marte?

O fotografie sugestivă, care arată extrem e bizar. La prima vedere se poate spune că este vorba despre o turmă de animale. Explicația NASA este cu totul alta, iluzie optică. Se pare că este vorba despre pietre, care sunt așezate în așa fel, încât am putea crede că este vorba despre o turmă de animale. Nu știu pe câți ar putea să încânte această explicație, dar alta oficială nu există.

Arbori pe Marte?

Loading...

Când privești această fotografie, ce vezi? Vegetație, arbuști sau chiar copaci. Acestea sunt răspunsurile pe care un om normal le poate da. Dar, nu, se pare că în viziunea NASA, ne-am înșelat încă o dată, pentru că pe Marte nu ar putea să existe așa ceva. Și atunci ce vedem în imaginea de mai sus? Sunt bucăți de gheață, care se produc în urma unui fenomen ciudat de congelare. O explicație bizară totuși, care nu face altceva decât să adâncească misterul.

Tuburi de sticlă?

Tuburi de sticlă?

O altă imagine interesantă. S-a speculat că este vorba despre o structură antică, comparabilă cu unul sau mai multe tuburi de sticlă.

Poziția NASA este foarte fermă, când vine vorba despre această imagine. Ei ne spun că este vorba despre dune de nisip și tot ceea ce am putea vedea nu este altceva decât o iluzie normală.

Turnurile?

Când vine vorba despre această imagine, comentariile sunt de prisos. După calculele unor specialiști independenți, aceste turnuri au aproximativ 6,3 km. Ce zice NASA? Că sunt formațiuni naturale și nimic mai mult.

Piramidele

Trebuie să menționăm că asemănarea este una izbitoare. Din acest motiv, se vehiculează că pe Marte există piramide asemănătoare cu cele din Egipt. Explicația oficială infirmă această idee, pentru că este vorba doar despre formațiuni naturale și nimic mai mult.

loading...

Related posts