Cele mai bizare secrete ale experimentului Philadelphia

0

La sfârșitul celui de al Doilea Război Mondial, cele două tabere încercau experiențe care să ducă la construcția unei arme definitive. Un astfel de experiment a fost efectuat în 1943, în Philadelphia. Primele rumori privind acest uluitor experiment au apărut în anul 1950.

US Navy a dezmințit aceste rumori, totuși câteva lucruri au scăpat de sub control. În anul 1955, astrofizicianul Moriss Jessup a publicat cartea The case for the UFO. În același an, el este contractat de Carlos Miguel Allende, pe numele său adevărat Carl Allen. Allen îi trimite trei scrisori lui Jessup, în care susține că el a fost martor la experimentul Philadelphia. Experimentul a avut loc în octombrie 1943, sub controlul lui Einstein.

Conform lui Allen, a avut loc transformarea unei nave în una invizibilă și parcurgerea distanței de la Philadelphia la baza militară Norfolk, de către această navă, instantaneu. Allen consideră că experimentul este legat de extratereștrii și OZN-uri, deoarece s-a folosit propulsia pe care o folosesc OZN-urile.
Allen descrie faptul că echipajul navei a fost victima unor efecte secundare ale experimentului. Unii membrii ai echipajului au murit, alții au devenit nebuni, alții s-au volatilizat.

Au fost descoperite cadavre ale marinarilor, care erau impregnate în pereții navei. Forța cu care au fost împinși în pereți a fost colosală. Alți marinari, care au supraviețuit experimentului, s-au volatilizat. Acest fenomen s-a petrecut într-un restaurant, sub privirile altor persoane. Marinarii care se aflau la o masă, au dispărut, sub privirile altor persoane. În urma anchetei efectuate de Jessup, s-a probat faptul că în octombrie 1943, în rada militară din Philadelphia, a avut loc un experiment care a utilizat forța câmpului electromagnetic, asupra navei.

Au fost utilizate generatoare pentru a crea un câmp electromagnetic foarte puternic, care a acționat asupra navei. La începutul experimentului, nava a fost înconjurată de o lumină verde, timp în care ea a început să dispară. Descrierea este făcută de Allen care era pe un cargo, care se afla în apropierea navei. Nava a dispărut și a ajuns instantaneu, la 400 kilometri, în Norfolk.

US Navy a făcut demersuri să-l contacteze pe Allen, însă nu a reușit. El nu și-a dat adevărata identitate, nici măcar lui Jessup, de teamă că ar fi putut avea probleme cu cei de la US Navy. Allen i-a propus lui Jessup să colaboreze la ancheta pe care acesta o desfășura, însă Jessup l-a refuzat. Nu se cunoaște motivul pentru care Allen a dorit că colaboreze numai cu Jessup, iar acesta, paradoxal, l-a refuzat.
În anul 1959, Jessup se sinucide.

Experimentul PHILADELPHIA - Cele mai bizare secrete ale experimentului Philadelphia

Ancheta nu mai este continuată și cazul se încheie. Experimentul revine în centrul atenției în anul 1970, când un scriitor, pe nume Berlitz, a scris o carte despre Triunghiul Bermudelor. El a redeschis ancheta începută de Jessup și descoperă că SUA a reluat experimentul în 1947, sub numele Phoenix. Scopul acestui proiect Phoenix era de a descoperi ce fenomene se produseseră de afectaseră atât de grav sănătatea marinarilor, și totodată americanii încercau să surprindă pe radare, avioanele sau vapoarele care erau invizibile.

Berlitz a reușit să demonstreze faptul, cu documente, că Einstein a lucrat pentru US Navy, câteva luni, în anul 1943, cu toate că autoritățile au negat acest lucru.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și