CELE 4 CATACLISME CARE AU DISTRUS ATLANTIDA, VIAȚĂ ȘI MOARTE

CELE 4 CATACLISME CARE AU DISTRUS ATLANTIDA, VIAȚĂ ȘI MOARTE

Geofizicianul Wegener a fost primul cercetător care a lansat teoria cu privire la existența unui singur continent care de-a lungul timpului s-a scindat ca urmare a unor convulsii tectonice, formând alte continente.

Fenomenul de rupere a scoarței terestre a început acum 100 de milioane de ani. La început, America de Sud și Africa formau un singur continent, Europa și Asia un altul, iar India forma un al treilea continent.

În urmă cu 60 milioane de ani, oceanul Atlantic se formase, Brazilia era foarte aproape de Guineea, iar India de Asia.

Naturalistul german Haekel a efectuat zeci de ani studii cu privire la convulsiile tectonice și a lansat teoria conform căreia în oceanul Pacific a existat un continent pe cale l-a numit Lemuria și care s-a scufundat ca urmare a erupțiilor vulcanice. După dispariția acestuia, în oceanul Atlantic s-a format un nou continent, Atlantida.

Mai nou, cercetătorii au lansat teoria că în regiunea numită cercul de foc al Pacificului se va forma un nou continent care va avea o lungime de peste 1000 de mile. Formarea unui nou continent care va genera un val de maree devastator.

Lemuria, sălașul primei rase umane

Lemuria este considerată locul undea apărut prima rasă umană, cea neagră. După dispariția acestei civilizații, a urmat apariția și evoluția unei civilizații la fel de puternică, cea a atlanților.

Loading...

Această civilizație a avut ca simbol svastica, semnul sacru al crucii încrucișate, care simboliza interacțiunea dintre răsărit și apus, doi poli în opoziți așa cum astăzi sunt America și China. Semnul svasticii din punct de vedere ocult reprezintă viața veșnică, evoluția binefăcătoare.

Scoarța terestră este într-o continuă mișcare și schimbare, determinată de corpul incandescent din interiorul Pământului. Continentele, mările sunt influențate de mișcarea de rotație în jurul axei planetei, de la dreapta la stânga și de mișcarea de revoluție din jurul Soarelui.

Activitatea termonucleară din interiorul Pământului produce în permanență pe fundul oceanelor apariția unor noi ridicături.

De-a lungul timpului, de la creație și până astăzi, Pământul a cunoscut patru mari cataclisme, urmate de patru mari diluviuni. Acestea s-au datorat răcirii centrului Pământului care a determinat mari mișcări ale plăcilor tectonice.

Prima diluviune a avut loc acum 800000 de ani, a doua acum 200000 de ani, a treia și cea mai mare a avut loc acum 80000 de ani, iar a patra a avut loc acum 10000 de ani, mai exact în anul 9564 î.Hr.

Cele patru cataclisme au acționat progresiv asupra continentului Atlantida, acesta s-a micșorat, rămânând la nivelul unei insule pe care Platon a numit-o Poseidon.

loading...

Related posts