Cele 12 cimitire naturale ale Pământului! Locuri în care mor cei mai mulți oameni

Cele 12 cimitire naturale ale Pământului! Locuri în care mor cei mai mulți oameni

Planta noastră are mai multe zone care sunt guvernate de energii necunoscute și nu se supun legilor fizicii. Cercetătorul Ivan Sanderes a localizat 12 astfel de zone, în care se produc turbioane care duc la dispariția avioanelor și a vapoarelor sau la producerea unor fenomene inexplicabile. În toate aceste zone se produc anomalii magnetice.

Cinci dintre aceste zone sunt situate pe Tropicul Racului, cinci, pe Tropicul Capricornului și celelalte două la poli.

Tropicul Capricornului sau Tropicul de sud este una dintre cele cinci paralele importante ale Terrei, reprezentând cea mai sudică paralelă, în care soarele poate să apară la zenit după-amiaza, lucru care se întâmplă o dată pe an, în momentul solstițiului de iarnă.

Tropicul Racului sau Tropicul de nord reprezintă cea mai nordică paralelă, în care soarele poate să apară la zenit după-amiaza, numai o dată pe an, în momentul solstițiului de vară. Ceea ce este interesant este faptul că cele zece zone se află la distanțe egale, formând un icosaedru.

Cele 12 zone sunt. Cei doi poli, Triunghiul Bermudelor, Insula Paștelui, Karachi (Mohenjo Daro), Hamakulia în Hawai, Marea Diavolului în Japonia, bazinul Wharton, insula Vanuatu din Noua Caledonie, ruinele megalitice din Algeria, Atlanticul de Sud și Zimbabwe.

Sanders a numit aceste zone cele 12 cimitire ale lumii, din cauza disparițiilor sau accidentelor aviatice și maritime.

Atlanticul de Sud, anomalii


În apropierea cotelor braziliene, cercetătorii au descoperit o diminuare a intensității câmpului geomagnetic. Anomaliile au fost înregistrate pe o suprafață de 7,8 kilometri pătrați și zona se extinde. Razele cosmice se apropie periculos de mult de suprafața terestră, ceea cea dus la defecţiuni ale sateliților de comunicare.

Aparatura avioanelor care tranzitează zona înregistrează defecțiuni, iar pasagerii sunt expuși la radiații cosmice foarte puternice, existând riscul îmbolnăvirii.

Astronauții din navele spațiale care au trecut prin zona Atlanticului de Sud au declarat că au văzut lumini puternice, iar calculatoarele portabile nu au mai funcționat.

triunghiul-bermudelor

Triunghiul Bermudelor și Marea Diavolului sunt zonele maritime unde s-au înregistrat cele mai multe dispariții de avioane și vapoare.

Hamakulia este o insulă în apropiere de Hawai cu o puternică activitate seismică. Piloții au raportat că aparatura de bord nu funcționează în această zonă. Ceea ce este de neexplicat este faptul că turnul de control nu a înregistrat întreruperi de zbor în zonă.

loading...
CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)