Cel mai inteligent om din lume demonstrează că există Dumnezeu și viața după moarte

Cel mai inteligent om din lume, cu un IQ de peste 200 de puncte, este americanul Chris Langan. Acesta este considerat un om special, în condițiile în care un om normal are un coeficient de inteligență de 100.

Nu există foarte mulți oameni precum Langan, se preconizează că un asemenea geniu se naște o dată la câteva miliarde de oameni. Pentru că geniul american s-a născut în zilele noastre, guvernul SUA a format un program special de cercetare. prin care Langan să descopere marile enigme ale omenirii.

În esență, geniul american a dezvoltat o teorie a modelului cognitiv-teoretic al Universului, prin care explică existența lui Dumnezeu.

Conform acestei teorii, universul nu este altceva decât creierul lui Dumnezeu, adică al creatorului nostru. Este suficient ca Dumnezeu să gândească și instant gândul se transformă în realitatea noastră.

Mai mult de atât, Langan este convins că există paradisul și viața de apoi. Sufletul își continuă călătoria, chiar dacă viața corpului fizic dispare sau se transformă. Sufletul este veșnic și imediat după moartea corpului ajunge într-o altă dimensiune și adoptă o altă formă de viață.

Cel mai inteligent om de pe planeta crede în evoluţie, dar, pe de altă parte, spune că aceasta este tot un instrument al lui Dumnezeu:

Chris Langan - Cel mai inteligent om din lume demonstrează că există Dumnezeu și viața după moarte

“Cred în teoria evoluţiei, dar cred în acelaşi timp în adevărul alegoric al teoriei creaţiei. Cu alte cuvinte, cred că evoluţia, incluzând principiul selecţiei naturale, este unul din instrumentele pe care Dumnezeu le utilizează în crearea umanităţii. Omenirea este, aşadar, un participant în creaţia Universului însuşi; prin urmare, avem un circuit închis. Cred că există un nivel la care ştiinţa şi religia sunt compatibile”.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns