Bizar

Cel de-al treilea secret de la Fatima a fost dezvaluit

Continutul celui de-al treilea secret de la Fatima a ramas departe de ochii publicului timp de 83 de ani, continuand sa fie tinut ascuns de catre Vatican din motive „strategice”.

Papa Ioan Paul al II-lea a manifestat la inceput o mare devotiune fata de Fatima si fata de Fecioara Maria in ipostaza Sa de Maica Domnului de la Fatima.

Astfel, el a propovaduit mesajul ei, care era „pocaiti-va pentru pacatele voastre si intoarceti-va la DUMNEZEU”, insa, in cele din urma el nu si-a mentinut atitudinea, sub pretextul ca mesajul secretului este foarte apocaliptic.

Textul nu a fost facut public niciodata, dar se pare ca este de o violenta extrem de greu de inteles. Numeroase voci chiar contesta ceea ce al treilea secret de la Fatima sustine pe motiv ca niciun creator nu ar putea sa-si distruga creatia intr-un asemenea mod.

Textul vorbeste de numeroase semne care se vor arata inaintea nenorocirii finale. Intr-o noapte friguroasa, probabil in miezul iernii, cu doar 10 minute inainte de miezul noptii, un cutremur major va zgudui Pamantul pret de 8 ore.

Se vehiculeaza ca acesta va fi al treilea semn major al apropierii Apocalipsei. In urma acestui cutremur devastator axa planetei se va inclina si o obscuritate infricosatoare va pune stapanire asupra planetei timp de 3 zile.

Urmatorul semn, care va declansa si Apocalipsa, va fi asasinarea unui barbat de nivel inalt. Atunci un razboi nuclear, asa cum nimeni nu isi poate imagina, se va declansa.

In urma Apocalipsei, doua treimi dintre oameni vor muri in primele trei zile. Apoi lucrurile vor deveni si mai cumplite pentru ca haosul si raul sa puna stapanire pe intreaga planeta.

Aceasta nebunie nu va dura la infinit, in cele din urma pacea va fi cea care va domina ceea ce va mai ramane din societate. Si apoi, plecand de la aceasta, va incepe o noua era cu persoane pline de bunatate.

Singura problema este ca foarte putini dintre oameni vor fi alesi pentru a relansa viata pe Terra. Acesti norocosi sunt cei care se vor lepada de viata pacatoasa pe care o duc si vor gasi drumul de intoarcere spre divinitate.

Cele trei secrete de la Fatima reprezinta o serie de viziuni si profetii care ar fi avut loc ca urmare a aparitiei Fecioarei Maria in fata a trei tineri pastori portughezi, Lucia Santos si verisorii ei Jacinta si Francisco Marto, incepand cu data de 13 mai 1917.

Fatima - Cel de-al treilea secret de la Fatima a fost dezvaluit

Cei trei copii au afirmat ca au fost vizitati de catre o presupusa Fecioara Maria de sase ori intre mai si octombrie 1917. Aparitia este acum cunoscuta sub numele de Maica Domnului de la Fatima.

wow.bzi.ro

loading...
3 Comments

3 Comments

 1. ile

  14 octombrie 2017 at 15:07

  nimic nou sub soare…a mai fost asa

  • adrian

   15 octombrie 2017 at 0:20

   e cea mai mare minciuna.primul lucru care se observa amenintarea bisericii cu distrugerea totala si pocairea.pierd preotii din electorat.al doilea lucru : un cutremur major de peste 7 ca sa nu vorbim de 8 gr pe richter care sa tina 8 opt ore e devastator .cu inclinarea a axei de rotatie si intuneric.prosti si fraieri sa fii sa crezi acest lucru.niciodata nu au avut asemenea putere si durata.si dupa ce se modifica axa terei cu distrugerile inimaginabile o sa mai fie si un asasinat care o sa preceada un razboi nuclear cu rachete .bai frate catolic da tu crezi ca sunt dobitoci ca toti catolicii tai sau crezi ca dictonul crede si nu cerceta se aplica.idiot si dobitoc de popa catolic.la asemenea cutremur gr 8 si durata nimic din constructii nu mai ramane in picioare .toate silozurile de rachete se distrug legatura cu satelitii e distrusa din cauza deplasarii axei de rotatie .oceanele sunt maturate de tsuna mi .vapoarele sunt distruse submarinele aruncate pe continent.cum pula mea mai lansezi rachete in conditiile astea? cum le ghidezi .plus ca marile invadeaza uscatul .idiotenie mare cat vaticanul care ne sperie sa ne pocaim.e clar lipsa de idioti donatori nu mai au finante sa si plateasca bisericile

 2. @adrian

  18 octombrie 2017 at 4:43

  daca ar fi invers -adica prima data razboiul atomic si apoi cutremurul n-ar fi asa de „imposibil” .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top