Descopera

Cei mai misterioşi oameni ai planetei

2views

Lumea este plină de oameni misterioși care au avut un impact mare asupra istoriei. Faptele acestor persoane au iscat controverse și teorii ale conspirație.

Wolf Messing – medium, telepat și clarvăzător

Născut în 1899, evreu polonez, a devenit celebru prin spectacolele sale în care descoperea obiecte ascunse sau pierdute. A prezis în 1936, sfârșitul războiului și moartea lui Hitler. A fost obligat din cauza naziștilor să emigreze în Rusia. Stalin l-a pus la o grea încercare. L-a trimis la o bancă cu o bucată de hârtie albă pentru a-l convinge pe un funcționar că de fapt hârtia este un cec de 100000 de ruble. După puțin timp s-a întors de la bancă cu suma de bani. O întâmplare inedită a fost atunci când a trecut de agenții de securitate, dându-se șeful acestora, Beria și intrând fără probleme în biroul lui Stalin.

Adam Reiner – piticul gigant

La vârsta de 19 ani, măsura 1,18 cm și a fost declarat pitic. Câțiva ani mai târziu a început să crească, ajungând la înălțimea de 2,18 cm. La data morții, înălțimea sa era de 2,34 cm. Este singurul om care a fost declarat și pitic și gigant.

Loading...

Raymond Lee Harvey

În 1979, a fost arestat pentru că s-a afișat lângă președintele Jimmy Carter, cu un pistol cu gloanțe oarbe. El a declarat că făcea parte dintr-un grup de patru persoane care trebuiau să-l omoare pe președinte. El trebuia să tragă în aer, fără să omoare pe cineva, iar un lunetist avea misiunea să tragă în președinte. Ciudat este și faptul că pe ucigașul președintelui Kennedy îl chema tot Lee Harvey. S-au făcut multe supoziții pe o teorie a conspirației.

Karl Koecher, omul care a spart CIA

S-a născut în 1932, în Bratislava. În tinerețe a fost realizator de emisiuni radio. Mai târziu a fost racolat de către serviciile secrete cehoslovace. Este trimis în SUA, unde devine cetățean american. Începe să lucreze ca translator în cadrul CIA. A fost racolat de ruși și a lucrat o perioadă ca spion. A fost arestat de către FBI și trimis în Cehoslovacia, la schimb pentru un alt spion. A fost implicat în revoluția de catifea din Cehoslovacia.

Lawrence King Jr. – abuzuri sexuale asupra copiilor

Politician republican și patronul unei asociații de caritate. După ce a fraudat 38 milioane de dolari, în cadrul asociației au început anchetele și s-a ajuns la concluzia că el punea la dispoziția politicienilor republicani minori pentru a fi abuzați. A mai fost acuzat de canibalism, satanism. Ancheta a fost mușamalizată pentru că drumurile duceau la Casa Albă, respectiv la președintele Bush.

Arnold Paole – haiducul vampir

La începutul secolului al XVII lea oamenii au început să creadă în vampiri. În Transilvania oamenii au început să dezgroape morți și să le înfigă țăruși în piept. După moartea sa în 1726, Paole a fost văzut în satul său. Documentele vremii vorbesc despre 16 persoane atacate și omorâte de vampiri.

Trupul său a fost deshumat și a fost găsit intact, cu sânge proaspăt în zona ochilor, a gurii și a nasului. London Journal vorbește despre faptul că i-a fost înfipt un țăruș în inimă, după care cadavrul a fost ars.

Walter Haut – incidentul de la Roswell

În vara anului 1947, Haut era purtător de cuvânt și a fost autorizat să anunțe presa că au fost găsite resturile unei farfurii zburătoare. La câteva zile a fost pus să retracteze declarația, afirmând că a fost un balon meteorologic. Așa a început cea mai mare conspirație cunoscută vis a vis de OZN-uri. După ce s-a pensionat, el a declarat că acest caz a fost real dar a fost mușamalizat de către autorități. El a povestit că nava avea forma unui ou, iar extratereștrii erau mici de înălțime și cu capete mari.

Alexander Solonik – asasinul ambidextru

S-a născut în 1960 în Rusia. În 1980, a fost arestat pentru viol, iar în 1990 a evadat devenind unul dintre cei mai mari asasini din Rusia. A fost un asasin plătit și avea abilitatea de a trage foarte bine cu ambele mâini. Este prins de către autoritățile rusești și evadează din nou. Fuge în Grecia unde devine foarte bogat, investind în imobiliare. Este găsit mort într-o suburbie a Atenei. El a influenţat covârșitor organizația criminală di anii 90.

asasini

Sidney Gottlieb – experimente de control al minții

S-a născut în 1918 în New York, unde și-a luat doctoratul în chimie, devenind un mare specialist în substanțe letale.
El a lucrat cu CIA, la un proiect de control al minții. A fost numit vrăjitorul negru. În proiectul derulat alături de CIA, au fost cumpărate case în diferite case, unde au adus prostituate. Acestea atrăgeau clienți, îi drogau și făceau sex, iar Gottlieb împreună cu echipa sa monitorizau comportamentul clienților. A fost întotdeauna în umbra unor morți misterioase.

Serghei Tretyakov – spion rus – american

S-a născut în Rusia dar a emigrat în SUA. În Rusia a lucrat pentru KGB, vânzând americanilor multe informații. A primit 2 milioane de dolari pentru serviciile sale, de către americani și inclus în programul de protecție a martorilor. Le-a spus americanilor că există o listă lungă de persoane care vor ajunge președinți ai Rusiei și care vor fi asasinați, până când ajunge Putin la putere. În 2010 a fost găsit mort în casa sa, înecat cu o bucată de carne. Se crede că mâna lungă a KGB-ului a ajuns până la el acasă.

loading...