Spiritualitate

CEAUȘESCU ȘI MEDITAȚIA TRANSCEDENTALĂ

În 1982, peste 250 de intelectuali erau trimiși la munca de jos pentru că participaseră la Meditația Transcedentală. Inițial, această mișcare fusese agreată de către conducerea de partid. Inițial, se urmărea deprinderea unor abilități de concentrare, în urma cărora puteau fi dobândite mai multe informații.

Toți membrii acestei grupări au avut arest la domiciliu și au fost împrăștiați în întreaga țară. Din grupul acestor intelectuali, a făcut parte și Andrei Pleșu. Începând cu anii 70, din cauza războiului rece, și România încerca să se pregătească pentru un viitor război psihologic.

Lucrurile s-au precipitat când unul dintre cei mai mari specialiști ruși, din acest domeniu, a trecut în barca CIA. În Rusia, la Institutul de Parapsihologie, studiile erau foarte avansate. Rușii puteau ucide prin telepatie. În aceeași perioadă, la Universitatea Standford, încep antrenamentele astronauților în domeniul telepatiei. Pentru a găsi persoane dispărute sau militari luați ostateci, sunt în continuare utilizate și astăzi, astfel de metode.

În 1978, în Filipine, a fost un scandal uriaș. Este vorba despre desemnarea campionului mondial la șah. După trei luni, în care s-au jucat numeroase partide, campion a fost desemnat Kasparov. Korcinoi, care emigrase din URSS, a pus eșecul pe seama influențelor telepatice, ale misteriosului doctor Zuchar, persona cu proprietăți telepatice deosebite și care făcea parte din panoplia KGB-ului. Pentru a contracara aceste atacuri au fost aduși doi yoghini locali.

În 1970, la Universitatea Stanford, Ingo Swann a fost supus unui test inedit. Așezat în fața unei instalații, la o distanță de trei metri, a schimbat frecvența magnetometrului, din interiorul instalației, numai cu autorul minții. Swann a declarat că a reușit să vizualizeze, cu ochii minții, componentele interioare ale instalației și telepatic le-a modificat frecvența.
Swann a trecut cu brio un alt test, în care a modificat temperatura unor obiecte, aflate la distanță de el.

Mai mult, putea să descrie starea vremii și să precizeze cu exactitate, temperaturile din acele zone. În 1973, Swann a fost pus să descrie planeta Jupiter. Ulterior, sonda Pioneer a certificat cele spuse de Swaan. Swann a fost preluat de CIA, unde a fost un antrenor excepțional pentru spioni, în ceea ce se numește vederea la distanță. Metodele sale au fost preluate și de alte servicii secrete străine.

Cercetătorii au scos la iveală faptul că, în fiecare dintre noi, latent, există această capacitate. Nici rușii nu au fost mai prejos decât americanii. În 1950, URSS împreună cu Bulgaria, Cehoslovacia și Polonia au pus bazele unui proiect în acest sens. România nu a fost invitată să participe la acest proiect. La acel moment, Swann spunea că rușii au realizat în studiile lor, numite psihotronice, un concept care se numește mintea de grup.

telekinezie CEAUȘESCU ȘI MEDITAȚIA TRANSCEDENTALĂ

Ei au strâns cele mai importante persoane cu astfel de calități, au unit câmpurile bioenergetice ale acestora, formând mintea de grup. Prin efecte de telekinezie și extrasenzoralitate, aceștia au indus, în taberele adverse, panică, angoasă, frică. În 1972, rușii și cehii au realizat performanța de a fura documente, de la distanță, din tabăra adversă, prin materializarea energiei corpului omenesc. Se știe faptul că o persoană numită Kuligona, care lucra pentru KGB, avea capacitatea de a afecta țesutul uman de la distanță, prin puterea gândului.

loading...
Comments
To Top