Mistere

Ceasul din viitor descoperit în mormântul regelui Si Qing

3views

Este posibil ca o civilizație extraterestră să fi ajuns la o modalitate de a manipula spațiul și timpul sau chiar să fi descoperit o modalitate de a călători în timp? Aceasta este întrebarea care îi frământă pe cei mai mulți dintre arheologii care au luat contact cu descoperirea artefactelor care parcă par să provină din viitor.

Unul dintre aceste artefacte misterioase este un ceas în miniatură. Atunci când a fost deschis mormântul regelui Si Qing, arheologii au avut un șoc când au descoperit un ceas în miniatură, pe care se află înscrisă marcaSwiss”. Acest aspect i-a șocat pe arheologi pentru că dinastia Si Qing a trăit în China între anii 221 î.Hr. – 207 î.Hr., iar după cum bine știm pe vremea aceea nu se fabricau ceasurile elvețiene.

Întrebarea care se află pe buzele oamenilor de știință este: cum a ajuns acel ceas elvețian din zilele noastre în China de acum peste 2000 de ani?

Probabil că nimeni nu va putea să răspundă la această întrebare, dar cert este că artefactul a fost incastrat într-o bucată de rocă, iar ora la care se oprise era de 10:06.

Cei mai mulți dintre specialiști cred că aceasta este una dintre cele mai bune dovezi ale călătoriei în timp pentru că altă explicație logică nu poate exista. Dacă teoria călătoriei în timp este plauzibilă, atunci trebuie să acceptăm faptul că a fost realizată de către o civilizație extraterestră extrem de avansată, care este interesată de evoluția omului pe Terra.

Loading...

ceas

Probabil că ceasul a fost transportat din vremurile noastre către o perioadă în care ideea de oră nici nu exista și astfel a ajuns în mâinile regelui chinez.

loading...