Ceai din frunze de cafea

Ceai din frunze de cafea

Ce preferi la micul dejun: ceai sau cafea? Ce zici de o băutură care să le cuprindă pe amândouă? Oamenii de știință au descoperit că frunzele copacului de cafea sunt cele mai indicate pentru a face un ceai cu adevărat sănătos.

Gustul ceaiului din frunze de cafea este deosebit, nu are tăria cafelei și nici amărăciunea ceaiului. Compușii care se regăsesc în această băutură sunt indicați pentru a trata bolile de inimă, cât și diabetul. Această băutură extravagantă conține mai puțină cofeină decât o cafea obișnuită, dar mai mulți antioxidanți decât orice tip de ceai.

Cercetătorii de la Royal Botanic Gardens, Kew din Londra și experți din Montpellier, în Franța, cred că frunzele de cafea au fost evitate pentru că nu s-au cunoscut cu adevărat proprietăţile lor. De fapt, aceste frunze sunt foarte sănătoase și conțin extrem de mulți compuși care ajută la menținerea sănătății.

frunze de cafea

Oamenii de știință au cercetat 23 de tipuri de frunze ale arborelui de cafea și doar 7 dintre acestea conțin o substanță unică care are rolul de antiinflamatoar și care este importantă în protejarea celulelor creierului. Cea mai bună frunză pentru a prepara un ceai sănătos este cea care provine de la arborele Arabica.

Ceaiul din frunzele de cafea se consumă în țări precum Sudanul, Etiopia, sau Indonezia, dar în viitor poate să devină popular în întreaga lume. Așadar, dacă aveți posibilitatea consumați cu încredere ceai din frunze de cafea.

Loading...
loading...

Related posts