The news is by your side.

Cea mai spectaculoasă fotografie a unui OZN

0

Una dintre cele mai fascinate și spectaculoase fotografii ale unui OZN a fost prezentată în cadrul conferinței Moderne a OZN-urilor din Hull, Marea Britanie, de reprezentanții revistei Outer Limits.

Această fotografie a fost realizată într-un moment de inspirație. Fotograful și-a ridica privirea spre cer și în acel moment un OZN gigantic a trecut pe deasupra capului lui. În acel moment, a reușit să fotografieze un OZN în toată splendoare sa.

Malcolm Robinson, care a explorat fenomenul OZN încă din anii 1980, este de acord că această fotografie remarcabilă este cea mai bună imagine OZN pe care a întâlnit-o vreodată.

Această imagine a fost realizată în 1991 și este una de-a dreptul fascinantă. În opinia celor mai multor ufologi este dovada cea mai clară că OZN-urile străbat cerul planetei noastre, chiar dacă ele nu sunt întotdeauna observate.

Ciudat este faptul că această fotografie nu seamănă cu niciuna alta realizată până în prezent. După cum se poate vedea, este vorba despre o minge de foc imensă, care străbate cerul într-o liniște perfectă. Această tehnologie este de-a dreptul uimitoare și demonstrează încă o dată faptul că omul se află într-un stadiu incipient al dezvoltării sale și încă nu este pregătit să afle și să înțeleagă tot ceea ce se petrece în jurul său.

De-a lungul timpului, mai multe imagini cu OZN-uri au fost făcute publice, dar niciuna nu a fost atât de uimitoare. Specialiștii susțin că oamenii trebuie să conștientizeze că aceste farfurii zburătoare sunt cât se poate de reale, dar adevărul despre ele nu este cunoscut pe deplin.

UFO Cea mai spectaculoasă fotografie a unui OZN

Partea inferioară a obiectului este concavă, cu numeroase lumini strălucitoare de diferite culori, care sunt aruncate în cerul de noapte întunecat, ceea ce creează un fel de efect de halou. Aceasta este cauza pentru care acest fund de OZN se vede astfel, motiv pentru care îi conferă fotografiei titlul de cea mai uimitoare imagine a unui OZN.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și