The news is by your side.

CEA MAI PUTERNICĂ FORȚĂ A UMANITĂȚII VS OZN-URI

2

În anul 2015, Pascal Pezzani, directorul unei centrale nucleare din Gironde, Franța, a vorbit într-un interviu acordat unui ziar francez despre apariția unor obiecte zburătoare care au survolat zona centralei nucleare.

A fost prima declarație publică făcută de către un oficial, care a redeschis o temă mai veche, referitor la pericolul producerii unor accidente, în momentul apariției unor obiecte zburătoare necunoscute.

Franța dispune de 19 centrale nucleare dotate cu 58 de reactoare, care produc 80% din energia necesară și dispune de cea mai mare centrală din lume pentru reciclarea deșeurilor nucleare, iar plutoniul este cea mai periculoasă substanță care nu se găsește în stare naturală.

Centrala nucleară Indian Point, SUA

La 40 km de New York este situată această centrală nucleară care este formată din trei reactoare. Două dintre ele funcționează, al treilea este în stare de conservare din anul 1974, din motive de securitate.

Cele trei reactoare se află într-o zonă de înaltă securitate, legea interzicând orice zbor aerian deasupra centralei nucleare.
În 14 iunie 1984, are loc un prim incident. Agenții de pază au observat o lumină care trimp de 15 minute a staționat deasupra unui reactor.

Evenimentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Obiectul avea forma unui bumerang și s-a apropiat periculos de aproape de unul dintre reactoare. Zece angajați care asigurau paza centralei au întocmit un raport în care au descris incidentul.

Zece zile mai târziu, un alt obiect luminos a staționat deasupra unui reactor timp de 20 de minute. De această dată, obiectul avea dimensiuni foarte mari cu aspectul unei platforme luminoase. În timpul celor 20 de minute, tot sistemul de detecție și control nu a mai funcționat.

Proiectul Manhattan și OZN-urile

Primul test nuclear al unei bombe atomice s-a realizat în cadrul proiectului Manhattan. Pe tot parcursul operațiunii au fost observate lumini care au survolat zona de testare, cu toate că s-a dorit ca operațiunea să fie secretă.

La operațiune au participat 260 de persoane care s-au aflat la o distanță de 9 km față de locul testării. La locul detonării s-a format un crater cu un diametru de 330 metri, iar timp de 40 de secunde, zona a fost luminată puternic. Unda de șoc a fost resimțită până la o distanță de 160 km.

Pentru prima dată, după acest test, oamenii de știință prezenți la testare au început să facă conexiuni între cea mai puternică armă a umanității și forțele extraterestre.

La o lună după această testare, două bombe atomice au fost lansate asupra orașelor Nagasaki și Hiroshima. Ore întregi de la explozia celor două bombe, orașele au fost survolate de misterioase obiecte zburătoare, astfel încât, japonezii au crezut că vor fi supuși la un alt atac nuclear.

ozn CEA MAI PUTERNICĂ FORȚĂ A UMANITĂȚII VS OZN-URI

Începând cu anul 1945, toate complexele nucleare din lume sunt atent supravegheate de OZN-uri. Mulți au făcut o conexiune și în cazul prăbușirii unui OZN la Roswell, în anul 1947, localitate care se află în apropierea zonei unde au fost efectuate teste atomice.
În anul 1965, în Colomb Bechar, deșertul algerian, a fost testată o bombă atomică, operațiune care a fost la un pas să se transforme într-o tragedie, din cauza apariției unor OZN-uri.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și