Ce sunt OZN-urile? Ele aparțin omului din viitor, susține un profesor universitar

Ce sunt OZN-urile? Ele aparțin omului din viitor, susține un profesor universitar

Una dintre cele mai interesante întrebări ale secolului nostru se referă la OZN-uri. Ce sunt OZN-urile? Cu aparțin și de unde vin?

Există o sumedenie de teorii care încearcă să răspundă la aceste întrebări, dar se pare că niciuna nu ne spune cu exactitate ceea ce ar putea fi OZN-urile.

Una dintre cele mai comune teorii este că OZN-urile aparțin unei civilizații extraterestre, care ne vizitează periodic. Până în prezent, nu s-a putut dovedi cu exactitate această teorie, motiv pentru care speculațiile nu au încetat să apară.

Ce sunt OZN-urile?

Au existat numeroși oameni de știință și ufologi, care au încercat să explice misterul. Unul dintre ei, a șocat opinia publică, prin declarațiile pe care le-a dat în ultima perioadă.

Profesorul universitar, Michael P. Masters, de la Montana Tech, este de părere că OZN-urile nu au nimic în comun cu speciile extraterestre. Ele sunt construite de oameni, de oamenii din viitor, care realizează călătorii în timp cu ajutorul acestor aparate de zbor uimitoare.

Așadar, această teorie este una extrem de interesantă, care confirmă, încă o dată, faptul că omenirea are un viitor măreț și că în câteva sute sau mii de ani, călătoria în timp va deveni o realitate.

Profesorul a pornit de la ideea că cei mai mulți dintre oameni de întreabă dacă celebra călătorie în timp este posibilă. La prima vedere sau din punctul nostru de vedere actual, știința nu permite o asemenea călătorie. Dar asta nu înseamnă nimic.

Pentru că omul viitorului, cu siguranță, că va descoperi numeroase lucruri, care îi vor permite să călătorească, fie în trecut sau chiar și în viitor.

Profesorul universitar Masters crede cu tărie că aparatele de zbor, pe care noi le numim OZN-uri sunt de fapt creația omului din viitor, care vine periodic în trecut. De ce? Pentru a-și cunoaște istoria sau chiar pentru a-și schimba viitorul.

ozn

De nenumărate ori, s-au semnata incidente care implică OZN-urile și care aveau în raza lor de acțiune focoase nucleare. Oare aceste OZN-uri au împiedicat posibile explozii nucleare, schimbând astfel viitorul?

CATEGORIES
Share This
>