Ce spune culoarea masinii despre proprietarul sau?

Mașini de diferite culori circulă în fiecare zi prin oraș. De cele mai multe ori, proprietarii acestora își aleg culoarea mașinii fie pentru a se face văzut de la distanță, sau chiar pentru a-și defini personalitatea ori temperamentul. Culoarea mașinii definește o persoană, dar și felul în care se comportă în trafic. Știm cu toții că uneori unii dintre șoferi își mai ies din fire din diferite motive, mai ales atunci când traficul este infernal, sau vreun șofer mai face câte o greșeală. Dar hai să vedem cum sunt caracterizați șoferii în funcție de culoarea mașinii lor.

Mașina roșie

Șoferii care conduc o mașină roșie sunt impulsivi, nu le place să acorde prioritate și viteza este pasiunea lor. Nu trebuie să uităm că roșul este culoarea pasiunii și atunci șoferii care conduc astfel de mașini reacţionează după impulsul de moment. Acești șoferi se fac remarcați în trafic datorită încălcării regulilor de circulație și din acest motiv este bine să păstrați distanța față de ei.

Mașina neagră

Aceasta spune despre proprietarul ei că vede viața întunecată și niciodată nu este sigur pe el. Cei mai mulți astfel de șoferi par fericiți, dar de fapt ei sunt predispuși depresiilor. Potrivit studiilor, șoferii mașinilor de culoare neagră sunt liniștiți în trafic și respectă regulile de circulație.

Loading...

Mașina albă

Proprietarul unei mașini albe este considerat un om al luminii. Ei sunt șoferi buni, de încredere, care nu fac spectacol în trafic. Aceștia sunt şoferii cei mai liniștiți din trafic și nu sunt implicați în accidente.

Mașina gri sau argintie

Aceasta este mașina persoanelor sensibile, care percep lumea prin prudență. Grâul este culoarea compromisului, astfel acești șoferi negociază foarte bine evenimentele în care sunt implicați în trafic. Ei sunt liniştiţi și așteaptă cu răbdare culoarea verde la semafor.

masina

Mașina galbenă

Oamenii care cumpără mașini galbene sunt sociabili și foarte veseli. Șoferii acestor mașini sunt inteligenți, au un caracter calm și se adaptează foarte ușor la condiţiile de drum. Ei sunt şoferi creativi și plini de imaginație și astfel de calități se observă foarte bine în trafic.

Maşina portocalie

Proprietarul acestei mașini se definește prin înșelătorie și ipocrizie. Portocaliul este capabil să crească starea emoțională a unui om, fapt care poate provoca iluzia de bunăstare li fericire.

Mașina verde

Culoarea verde a mașinii spune despre proprietarul ei că este un om calm și echilibrat. Cu cât culoarea se închide cu atât șoferul dorește să se afirme în trafic, cu cât culoarea verde se deschide cu atât șoferii devin mai imprevizibili. Psihologii recomandă ca șoferii mașinilor verzi să fie mai atenți la trafic. Cu toate acestea șoferii mașinilor verzi sunt de foarte puține ori implicați în accidente grave.

Mașina albastră

Șoferii mașinilor albastre sunt oameni deschiși și cu sufletul pur. Lentoarea și melancolia sunt atributele caracterizante ale acestor șoferi. Sunt oameni concentrași la drum și nu foarte extravaganți. Șoferii mașinilor albastre nu încalcă regulile de circulație.

Mașina maro

Posesorii mașinilor de culoare maro sunt încrezători în forțele proprii indiferent de situație. Acești șoferi sunt cei care au un apetit extraordinar pentru artă și pentru frumos. Potrivit psihologilor, acești șoferi sunt au o conștiință curată, sunt precauți și nu îi interesează de reacțiile bizare ale celorlalți participanți la trafic.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și