Descopera

Ce spune culoare ochilor despre personalitatea ta?

Expresia care spune că ochii sunt oglinda sufletului este un clişeu în zilele noastre, dar odată cu ultimul studiu realizat de specialişti se pare că ochii au o strânsă legătură cu personalitatea umană.

Este vorba mai mult despre strânsa legătură între culoarea ochilor, care reflectă anumite trăsături ascunse ale personalităţii. Cel puţin aceasta este concluzia oamenilor de ştiinţă de la Universitatea Orebro din Suedia, care au declarat că „ochiul este o prelungire a creierului”.

Dar hai să vedem care au fost rezultatele studiului şi care este legătura între culoarea ochilor şi trăsăturile personalităţii:

Ochii maro/negri

Cei ce posedă ochii maro sau negri sunt lideri născuţi pentru a conduce oamenii prin viaţă. Persoanele cu asemenea ochi sunt văzuţi a fi mai agreabili decât ceilalţi. Au tendinţa de a consuma cât mai puţin alcool şi adoră să facă sport.

Nu le place să mintă şi nici să fie minţite. Uneori accepta unele situaţii chiar dacă nu le place ceea ce fac. Sunt generoşi, adoră să iasă cu prietenii.

Sunt energici, uneori prea grăbiţi, impulsivi, se enervează repede, şi ţin supărarea mult timp.

loading...

Ochii albaştri

Oamenii cu aceşti ochi au o putere interioară ieşită din comun. Adesea, ei au o putere de judecată extrem de mare, dar uneori îi judecă pe ceilalţi chiar înainte să-i cunoască. Femeile cu ochii albaştri sunt mult mai puternice decât celelalte şi suportă durerea mai uşor. Bărbaţii, în schimb, sunt predispuşi anxietăţii şi depresiei. Pe de cealaltă parte sunt ambiţioşi şi foarte curioşi.

Odată ce au început să se obişnuiască cu anturajul vor deveni mai calde, dar nu sunt totuşi genul care să lege prietenii de lungă durată.

Familia şi dragostea sunt foarte importante pentru ei şi aceste domenii sunt singurele în care nu vor da în nici un caz dovadă de superficialitate.

Le face plăcere să facă surprize plăcute, să ofere lucruri speciale peroanelor care le sunt dragi.

Ochii căprui

Organizaţi, încăpăţânaţi şi orgolioşi, rar renunţa la convingerile lor. Sunt adevăraţi luptători şi se concentrează pe cariera şi pe obţinerea bunăstării materiale. Sunt persoane analitice şi raţionale, care se bazează în viaţă şi în confruntări pe analiză logică.

Nu fug niciodată de responsabilităţi sau de obstacolele ce le ies în cale.

Sunt în general persoane extrovertite, sincere şi generoase. Le place să ofere dar ştiu şi să primească.

Le place să întreţin relaţii de durată şi nu îşi pierd timpul cu relaţii superficiale de pe urma cărora vor rămâne doar amintiri şi nimic altceva.

Se implica profund în relaţii, le place să facă persoană draga de lângă ei să se simtă iubita şi satisfăcută. Sunt persoane plăcute, încântătoare, adoră să îşi fac noi prieteni şi să-şi lărgească orizonturile.

Pentru persoana iubită sunt în stare să facă orice pentru a o impresiona, pentru a menţine pasiunea, şi că relaţia alor să reziste.

Sunt romantici, uneori devin confuzi pentru că nu mai reuşesc să desluşească realitatea se fantezie.

Se supără uşor, dar după ce le trece au capacitatea de a reveni şi de a o lua de la capăt.

Ochii verzi

Ochii verzi aparţin unor persoane foarte pasionale. Le place să se joace, când vine vorba de o relaţie, de-a şoarecele şi pisica.

Persoanele cu ochii verzi sunt în general misterioase şi deosebit de senzuale. Ştiu să flirteze şi le este foarte uşor să seducă.

Temperamentali şi pasionali cei cu ochii verzi vor reuşi foarte uşor să îi atragă pe cei din jurul lor.Nu sunt excesivi de ambiţioşi, dar sunt perseverenţi şi tenace. Atunci când şi-au fixat un obiectiv îl vor urma până la capăt.

ochi caprui - Ce spune culoare ochilor despre personalitatea ta?

Ştiu să-şi urmărească scopurile şi sunt deosebit de iscusiţi în afaceri. Nu pot fi opriţi prea uşor atunci când şi-au pus ceva în cap.Au multe vise şi întotdeauna scopul lor este să le împlinească; nu le place să lucreze cu jumătăţi de măsură.

Au capacitatea de a vedea calitatea cea mai bună din oameni şi îi apreciază pentru ceea ce ei sunt şi ceea ce ei reprezintă.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top