X-Files

Ce se întâmplă? Tot mai multe OZN-uri îşi fac apariţia în diverse locuri de pe glob

Centrul de Studii Ufologice din SUA a dat publicității în 2014, un raport în care prezintă câteva concluzii asupra unor evenimente petrecute în ultimii 60 de ani, de când activează. În primul rând, raportul face referire la urmele materiale pe care OZN-urile le-au lăsat, în călătoria lor pe planeta Pământ. Este vorba despre modificări electromagnetice care au fost înregistrate de aparate de măsurare, în momentul în care ele se apropiau de Pământ.

O altă întâmplare este cea petrecută în anii 70, când terenul unde a fost văzut staționând un OZN, a ars mai multe zile la rând, fără ca cineva să poată stinge acest incendiu. Cercetările au arătat că solul își schimbase proprietățile fizice și chimice, fenomen care a dus la apariția focului. Un alt fenomen semnalat în acest raport este cel legat de luminile care apar în jurul unui avion, atunci când acesta se află în apropierea unui OZN.

Aceste lumini au fost înregistrate și de către radare. Specialiștii nu au putut explica producerea lor. Piloții acestor avioane au relatat că lumini de diferite culori au pătruns în interiorul aparatelor, preț de câteva minute. O altă întâmplare este cea petrecută în anii 60, când un bombardier american a urmărit un OZN, pe o distanță de mii de kilometri, survolând patru state americane. Radarele au înregistrat această urmărire. La un moment dat, OZN-ul a dispărut misterios și din raza vizuală a pilotului bombardierului, dar și de pe ecranul radarelor.

În anul 2014, un radar din Belgia a înregistrat un OZN, care mergea cu o viteză uriașă și care a executat mișcări, pe care niciun aparat terestru nu le poate executa. Raportul face un top al țărilor, unde au putut fi observat cel mai mare număr de OZN-uri, în ultimii ani. Pe primul loc se află SUA, urmate de Anglia, Spania, Rusia, Brazilia. Țările cu cele mai puține apariții sunt Germania, India și Mexic, țări care cu câțiva ani înainte, erau în topul țărilor cu astfel de vizite. În ceea ce privește SUA, aceste vizite sunt mai numeroase în partea de nord-est a continentului, acolo unde sunt amplasate cele mai multe baze militare și nucleare.

Perioada de timp în care s-au înregistrat cele mai multe apariții ale OZN-urilor este cea cuprinsă între orele 21.00 și 3.00 dimineața. Luna cu cele mai multe apariții este iulie. Anii cu cele mai multe apariții sunt 1947, 1952, 1957, 1966 și 1973. De remarcat este faptul că luna ianuarie a anului curent, este peste medie, în ceea ce privește apariția și observarea OZN-urilor. O altă concluzie a raportului se referă la faptul că de cele mai multe ori, radarele nu pot înregistra zborul unui OZN. Aceste au fie o viteză foarte mică, fie viteze foarte mari.

OZN-urile care survolează pământul, la câțiva metri înălțime, emit sunete care sunt înregistrate de aparate ca și cum ar fi sunete ale insectelor și operatorii nu-și pot da seama de existența radarelor.
Mulți oameni de știință au fost sceptici cu privire la fenomenul OZN. Anul 1979 a adus o primă probă care a rămas înregistrată pe aparatele radar și a fost recunoscută ca fiind reală, chiar și de sceptici. O flotă de OZN-uri a fost reperată de americanii care se aflau în Teheran, capitala Iranului, în anul 1979. Vă reamintesc că în acea perioadă americanii acordau suport militar Iranului.

loading...

Avioane militare americane s-au ridicat de la sol și au plecat în urmărirea acestora. Ceea ce s-a întâmplat a fost cel puțin ciudat pentru acea perioadă. Toate avioanele americane s-au defectat, în momentul în care au pornit în urmărirea OZN-urilor, și au fost nevoite să revină la sol. Întâmplarea a fost înregistrată de radarele din zona respectivă și a dat de gândit militarilor aflați în Iran.

OZN uri pe cerul Americii - Ce se întâmplă? Tot mai multe OZN-uri îşi fac apariţia în diverse locuri de pe glob

În anul 1990, un eveniment similar s-a produs în Belgia, când avioane NATO au pornit în urmărirea unei escadrile de OZN-uri. Manevrele pe care le-au făcut OZN-urile ar fi ucis orice pilot pământean.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top