Bizar

Ce se întâmplă pe 1 octombrie? Marile puteri ale lumii se pregătesc pentru un dezastru global (video)

O nouă informație ciudată circulă pe internet și se referă că marile puteri ale lumii se pregătesc pentru dezastrul care s-ar produce în data de 1 octombrie 2013. Chiar dacă informația pare puțin credibilă, există anumite semnale din partea Federal Emergency Management Agency (FEMA) cum că și-a intensificat activitatea considerabil în ultima perioadă.

Au fost comandate alimente neperisabile în valoare de peste 14 miliarde de dolari, care vor fi introduse în buncărele de salvare. Pe lângă mâncare și cantități impresionante de apă au luat drumul FEMA. Aceste acțiuni sunt fără precedent și conform organizării agenției, numai atunci când un potențial dezastru se anunță, FEMA are obligația să deschidă procedura de achiziționare de alimente neperisabile și apă.

De asemenea, Rusia se pare că se pregătește pentru înfruntarea unui dezastru apocaliptic. Ministerul de Interne din Rusia a început pregătirea oamenilor pentru a putea face față unui pericol incredibil.

Pe plan miliar lucrurile s-au schimbat, dacă până acum războiul din Siria era o prioritate pentru SUA, brusc se pare că planurile s-au mai schimbat. Până pe data de 5 noiembrie armata nu va mai face deplasări, iar Garda Națională a recrutat un număr foarte mare de persoane, pe care le instruiește cu privire la „controlul revoltelor”.
Mai mult de atât, se pare că Rusia și SUA au semnat un pact mutual prin care se angajează ca în caz de dezastru să poată face schimb de experți.

Dar despre ce dezastru natural este vorba? Nu se poate preciza cu exactitate ceea ce se va petrece în jurul datei de 1 octombrie 2013, dar se pare că lucrurile devin din ce în ce mai serioase. În mod normal nu ar avea ce să se întâmple încât întreaga planetă să fie afectată.

Există voci care susțin că este vorba despre cometa ISON, care în ziua de 1 octombrie va trece pe lângă Marte și după care se va îndrepta spre Terra. De asemenea, povestea Siria ar fi numai de fațadă, pentru distragerea atenției opiniei publice de la impactul viitor al cometei ISON cu planeta noastră.

loading...

dezastru natural 400x224 - Ce se întâmplă pe 1 octombrie? Marile puteri ale lumii se pregătesc pentru un dezastru global (video)

Chiar dacă această ipostază pare greu de digerat, specialiștii din întreaga lume sunt de părere că această cometă numită ISON are un comportament ciudat, așa cum nu s-a mai înregistrat până în prezent. Din cauza acestui fapt s-a născut și ipoteza că ISON nu este o cometă, ci un OZN gigant sau chiar Nibiru.

Cu toate acestea, ISON nu are cum să se ciocnească de Terra la 1 octombrie ci undeva spre sfârșitul anului. Și atunci ce se va produce la începutul lunii viitoare?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top