Ce se întâmplă în Siberia? Extratereștrii, portal sau testele unei noi arme rusești?

Acum câteva zile, locuitorii din nordul Siberiei au fost martori la apariția unei sfere luminoase de dimensiuni foarte mari care timp de câteva minute a putut fi observată, fotografiată și filmată.

Acum câteva zile, locuitorii din nordul Siberiei au fost martori la apariția unei sfere luminoase de dimensiuni foarte mari care timp de câteva minute a putut fi observată, fotografiată și filmată. Unii dintre locuitori au declarat că au avut teama că au de-a face cu o invazie extraterestră. După câteva minute, sfera a dispărut în mare viteză.

Nu a fost elucidată cauza a dus la producerea acestui fenomen. Alți locuitori au presupus că sfera s-ar fi format ca urmare a lansării unei rachete. Ipoteza nu este plauzibilă pentru că sfera a rămas compactă minute întregi și se deplasa compact cu viteză mare. Acum câteva luni, un fenomen asemănător a fost observat în Georgia și Alabama, SUA.

Examinând filmul, cercetătorii de la un observator spațial au spus că este vorba despre explozia unui meteorit. Dacă ar fi fost vorba despre o astfel de explozie, at fi trebuit să se producă un zgomot  cu intensitatea unui avion supersonic, ori în cele două cazuri nu a fost vorba despre așa ceva. În 11 decembrie 2009, milioane de norvegieni au fost martori la un fenomen similar.

Conform specialiștilor norvegieni, sfera a apărut și dispărut fără a se produce zgomot și nu se distingeau componente materiale sau fum în compoziția sa. Alți specialiști au susținut că sfera este o proiecție și are legătură cu proiectul Blue Beam.

Un fenomen asemănător s-a produs deasupra Moscovei, atunci când a apărut o cruce luminoasă. Norvegienii au numit acel fenomen Star Gate, Poarta Stelelor. Sfera semăna cu o gaură care se produsese pe cer și avea o mișcare circulară. Fenomenul a fost observat de 5 milioane de norvegieni, timp de două minute. Psihologii afirmă că astfel de fenomene induc un puternic sentiment religios, messianic.

Loading...

Ceva are să se întâmple. Mulți încearcă să descifreze mesajele pe care le consideră semne de la Dumnezeu, cu fel de fel de interpretări. Dacă aceste apariții sunt proiecții realizate în cadrul unor proiecte secrete, tip Blue Beam, ele au drept scop crearea unui sentiment de panică în masă. Este o manipulare hipnotică care are scopuri precise.

În cadrul proiectului Blue Beam au fost realizate holograme optice și auditive în trei dimensiuni. Efectul asupra populației este devastator. Se formează fenomenul de gândire artificială difuză.

cerul Siberiei

Unele persoane sunt convinse că va avea loc o invazie extraterestră, altele sunt convinse că Iisus revine pe pământ sau că apocalipsa se apropie. Să nu uităm că după tragicele evenimente din 11 septembrie 2001, au fost voci care au susținut că presupusele avioane care au distrus Turnurile Gemene au fost holograme, exploziile fiind declanșate din interiorul turnurilor.

loading...

Comentariile sunt închise.