Bizar

Ce se întâmplă cu Soarele? OZN de 5 ori mai mare decât Soarele monitorizează îndeaproape activitatea solară (video)

Datele culese de către Solar and Heliospheric Observatory (SOHO) i-au alertat pe oamenii de știință de la NASA care afirmă cu de mai multe zile, un obiect gigantic de circa 5 ori mai mare decât Soarele monitorizează îndeaproape activitatea solară.

Un videoclip pus la dispoziție publicului larg de către NASA arată faptul că un obiect neidentificat de mărime gigantică se află lângă Soare. În ultima perioadă acesta și-a schimbat de mai multe ori poziția motiv pentru care se presupune că activitatea solară este influențată decisiv.

Nu se poate preciza cu exactitate motivul pentru care OZN-ul gigant se tot mișcă în partea sudică a Soarelui, dar este la îndemâna oricui să realizeze faptul că ceva se întâmplă.Dar ce? Imaginile sunt grăitoare și se poate identifica obiectul e origine extraterestră care pare să împingă într-un fel ciudat energia Soarelui. În urma acestei acțiuni exploziile solare sunt mult mai mari decât în mod normal și mai luminoase.

Explicațiile logice nu sunt numeroase, dar se speculează faptul că OZN-ul gigant s-a apropiat atât de mult de Soare pentru a înmagazina energie suficientă. Dat fiind mărimea sa, estimată la cel puțin de 5 ori mai mare decât cea a Soarelui, atunci cu siguranță că și energia folosită trebuie să fie una extrem de mare.

ufo massiv - Ce se întâmplă cu Soarele? OZN de 5 ori mai mare decât Soarele monitorizează îndeaproape activitatea solară (video)

Cu toate acestea, o altă explicație care aflată pe buzele specialiștilor se referă la faptul că ceva straniu se petrece cu Soarele, motiv pentru care obiectul spațial se află acolo pentru a remedia problema.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top