Ce se întâmplă atunci când murim? Mărturii șocante

Unul dintre cele mai mari mistere ale vieții este moartea. Nu există om pe această planetă care să nu se fi întrebat ce reprezintă moartea sau cum se petrece în clipa în care viața se termină.

În ultimii ani, ne confruntăm cu foarte multe persoane care experimentează moartea clinică și implicit viața de apoi. În momentul în care se întorc la realitate, primul sentiment pe care îl descriu este fericirea experimentată în lumea celor drepți.

Fiind un subiect atât de sensibil, care atrage curiozitatea publicului larg, postul de televiziune ABC News a realizat o serie de reportaje cu privire la poveștile fascinante ale celor reîntorși la viață. Relatările sunt de-a dreptul stupefiante și cei care au experimentat moartea clinică descriu lumea de apoi cu cele mai frumoase epitete.

Mary Jo Rapini, un psihoterapeut de origine americană, a suferit o serie de complicații pentru ca mai apoi să intre în moarte clinică pentru câteva ore. Evenimentul se petrecea în 2003, iar Rapini susține că în clipa în care a murit, o lumină roz i-a umplut tot corpul. Acea lumină i-a luat sufletul și l-a dus într-o lume de vis, pe care Rapini o compară cu paradisul. Experiența a marcat-o profund, fapt pentru care a scris și o carte, Dumnezeu este roz, în care și-a descris întreaga experiență a morții clinice.

Un alt caz impresionant a fost descris de un fost soldat care și-a desfășurat misiunea în Afganistan. Bob Woodruff a fost rănit atunci când un proiectil a explodat la câțiva metri de el. Woodruff a declarat că a văzut o lumină albastră care a coborât din cer și care venise în întâmpinarea sufletului său. În doar câteva secunde s-a trezit într-un loc mirific unde pacea și fericirea domneau ca și când altceva nu ar mai fi contat.

Loading...

Reverendul Don Piper a suferit un accident de mașină în 1989. A fost declarat mort, dar în ciuda aparențelor moartea sa nu a durat decât 90 de minute, după care a revenit miraculos la viață. Piper și-a adus aminte că în clipa în care a trecut de tărâmul morții a auzit o muzică divină care îl atrăgea într-un loc îndepărtat. S-a deplasat spre acel loc, dar nu a putut să ajungă pentru că brusc s-a trezit la viață ca și cum nu își încheiase misiunea pe Terra.

moarte

Acestea sunt doar câteva dintre experiențele pe care unii oameni au avut norocul să le trăiască atunci când au fost în moarte clinică. Interesant este că poveștile lor urmăresc același tipic, o lumină puternică coboară din cer, pentru ca mai apoi sufletul să place într-un loc unde frumusețea este conferită de sentimentele de pace, bucurie și fericire.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și