Ce cauta simbolul ocult Triforce in imaginile de la Google?

Ce cauta simbolul ocult Triforce in imaginile de la Google?

Cele mai multe programe de calculator conțin diverse imagini, introduse în cele mai ascunse locuri, care sunt supranumiteouă de Paște„. Imaginile, puse special de dezvoltatori, fie vor să trimită un mesaj către utilizatorii programelor sau pur şi simplu reprezintă diverse coduri secrete. Aşa se întâmplă şi cu imaginile Google Doodles, care par să fie ștanțate de simbolulTriforce” sautriunghiul celor trei forţe„.

Triforce, de asemenea supranumit şiTriunghiul Zeilor” este o reprezentație grafică care înfățișează trei triunghiuri galbene care formează unul alb. Simbolul ocult este reprezentat de cele trei triunghiuri galbene care semnifica: puterea, ințelepciunea şi curajul. Fiecare virtute aparține unui zeu care guvernează lumea. Cel ce găsește acest triunghi mistic trebuie să treacă de o proba de foc a dovedirii măiestriei, după care cele trei virtuţi din Triforce devin parte componentă din el. În acest fel Triforce este semnul unei vieţi echilibrate pe care o caută cei mai mulţi dintre noi.

Triforce e un simbol care mai apare şi în jocul video Nintendo Classic Zelda. Dar după unii cercetători, Triforce ar putea avea şi semnificații mai mult sau mai puţin oculte, însemnând, de exemplu, cele trei triunghiuri ale înţelepciunii, puterii şi curajului. Nu putem să ne întrebăm doar care este cauza pentru care imaginile Doodles sunt ștanțate cu Triforce?

Loading...

loading...

Related posts